Uusimaa 17:ssä harjoitellaan valmiutta ja yhteisoperaatiota
Maavoimat

Uusimaa 17:ssä harjoitellaan valmiutta ja yhteisoperaatiota

Puolustusvoimien pääsotaharjoitus Uusimaa 17:ssä testataan pääkaupunkiseudun maa-, meri- ja ilmapuolustuksen sotilaallista kykyä ja valmiutta nopeasti etenevissä tilanteissa. Harjoitus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa, aivan kuten tositilanteessakin toimittaisiin.
29.11.2017 | 22.30
Maavoimien komentaja blogissaan: Käytäntö on paras opettaja
Maavoimat

Maavoimien komentaja blogissaan: Käytäntö on paras opettaja

Monet viisaudet ovat vanhoja ja universaaleja. Niiden taustalla on pitkäaikainen kokemus, jota ei ole tarve kyseenalaistaa. Tällainen on myös Rooman valtakunnan aikaisen humanistin Marcus Tullius Ciceron puheessaan lausuma totuus: ”Usus magister est optimus” eli ”käytäntö on paras opettaja”. Ei kahta sanaa, ettei näin olisi.
28.11.2017 | 16.30
Karjalan prikaati

Repo 217 -harjoitukseen osallistujat!

Kaakonkulman yhtymäharjoitus on joulukuussa kotiutuvien varusmiesten ja -naisten näytön paikka. Takana ovat perus- ja erikoiskoulutuskausien koulutus ja harjoitukset. Joukkokoulutuskauden tais-telu- ja taisteluampumaharjoitukset ovat valmistaneet teidät toimimaan sodan ajan joukkona. Har-joittelemme toimintaa aiempaa suuremmassa tilanne- ja joukkokehyksessä sekä vaativissa sää- ja valaistusolosuhteissa. Nyt mitataan osaamista ja kykyä toimia yhdessä.
27.11.2017 | 17.26
Aurora 17 – Yhteinen harjoittelu välttämätöntä
Maavoimat

Aurora 17 – Yhteinen harjoittelu välttämätöntä

Ruotsissa järjestetyn Aurora 17 -harjoituksen tavoitteena on suomalaisten osalta ollut kehittää osallistuvien joukkojen valmiutta, suorituskykyä ja yhteistoimintaa. Gotlannissa harjoitukseen osallistunut suomalaisten pääjoukko palaa harjoituksesta viikonlopun aikana.
23.9.2017 | 10.04

Tiedotteet

Uutiset