Hyppää sisältöön

Millog on Maavoimien strateginen kumppani myös Ilmapuolustusharjoituksessa

Maavoimat
Julkaisuajankohta 16.11.2017 15.49
Tiedote

Millog on Maavoimien strateginen kumppani niin normaali- että poikkeusolojen aikana erityyppisen materiaalin ja järjestelmien tukipalveluiden tuottajana.

Millogin tuore toimitusjohtaja Sami Pitkänen tutustui Maavoimien ilmatorjuntajoukkojen koulutukseen sekä huoltoon Lohtajalla käynnissä olevassa Ilmapuolustusharjoituksessa. Hän kertoi, että kaikenlainen lisäinformaatio käyttäjiltä on Millogille arvokasta tietoa.

- Vain aidoissa olosuhteissa syntyy selkeä mielikuva ja ymmärrys siitä, mihin ja miten laitteita käytetään, Pitkänen totesi. Hänen mukaansa harjoituksen huoltojoukot ovat selkeästi tilanteen tasalla ja toiminta on hyvin organisoitua.

- Kaikki käytännön harjoittelu luo pohjaa toiminalle tositilanteessa, Pitkänen täydentää.

Tämä pätee tukipalveluiden ja huollon ohella myös muuhun toimintaan poikkeusoloissa. Millogin Sami Pitkänen sai tilaisuuden tutustua maavoimien ilmatorjuntakalustoon myös ilmatorjuntakonekivääriammunnassa. Pitkänen nauraa, että edellisestä kerrasta on 27 vuotta, joten lisäharjoitus olisi varmasti tarpeen. Tähän nähden ampumasuoritus ei ollut aivan huono!

´