Hyppää sisältöön

Tiedotteet

Uutiset

Artikkelit

Ihmiset ovat tämän tehtävän ydin
Maasotakoulu

Ihmiset ovat tämän tehtävän ydin

Eversti Mikael Salo aloitti Reserviupseerikoulun johtajana syyskuun alussa. Hamina oli siintänyt toiveissa jo pitkään, ja nyt hän vihdoin pääsee toden teolla osaksi maanpuolustushenkisen ympyräkaupungin tekemisen meininkiä.
28.9.2022 | 13.14
Maavoimien erityistehtäväkoulutuksesta hyötyä siviilielämään
Kaartin jääkärirykmentti Kainuun prikaati Maavoimat

Maavoimien erityistehtäväkoulutuksesta hyötyä siviilielämään

Kuluvalla viikolla Maavoimista kotiutui yhteensä 860 erityistehtäväkoulutuksen saanutta 255 vuorokautta palvellutta varusmiestä. He ovat noin kuusi prosenttia palveluksensa aloittaneista varusmiehistä ja suhdeluku on pääosin sama kaikissa Maavoimien joukko-osastoissa.
15.9.2022 | 10.09
Reservissä on voimaa!
Jääkäriprikaati

Reservissä on voimaa!

Pelastusjoukkueen kertausharjoitukseen osallistuneet reserviläiset ja Jääkäriprikaatin ja Lapin lennoston pelastustoimen henkilöstö harjoittelivat Pohjoinen 2/22 -paikallispuolustusharjoituksessa toimintaa erilaisissa onnettomuustilanteissa.
9.9.2022 | 7.53
Viranomaisyhteistyö kehittyy harjoittelemalla
Porin prikaati

Viranomaisyhteistyö kehittyy harjoittelemalla

Viranomaiset tyytyväisiä paikallispuolustusharjoitukseen: ”Tosielämässä voi tulla yllättäviäkin tilanteita, jossa yhteistyötä tarvitaan.” Porin prikaatin johtama paikallispuolustusharjoitus Naantali-Raisio 22 on koostunut kahdesta osakokonaisuudesta; Säkylässä toteutetusta ampumaharjoitusvaiheesta 2.–4.9.2022 ja käynnissä olevasta toimeenpanovaiheesta 5.–9.9.2022, joka painottuu Varsinais-Suomen alueelle Naantaliin ja Raisioon. 
8.9.2022 | 16.53