Läheistenpäivä Karjalan prikaatissa

Karjalan prikaati 10.7.2019 14.00
Tiedote

Saapumiserän 2/19 alokkaat voivat kutsua läheisiään tutustumaan palveluspaikkaan ensimmäisen palvelusviikon päätteeksi. Päivä valikoituu palvelusyksikön mukaan. Päivän ohjelma on yksiköissä erilainen ja pyydämmekin saapumaan alueelle viimeistään noin 10 min ennen ohjelman alkua.

Lauantain Läheistenpäivä 13.7.2019

Lauantaina kutsutaan Kymen jääkäripataljoonan, Itä- Suomen viestipataljoonan ja Salpausselän ilmatorjuntapatteriston alokkaiden läheiset.

Kymen jääkäripataljoona (KYMJP) klo 10.00-14.50

Itä-Suomen viestipataljoona (ISVP) klo 11.15-16.10

Salpausselän ilmatorjuntapatteristo (SALPITPSTO) 10.30-15.30

Sunnuntain Läheistenpäivä 14.7.2019

Sunnuntaina kutsutaan Karjalan tykistörykmentin, Kymen pioneeripataljoonan ja Karjalan huoltopataljoonan alokkaiden läheiset.

Karjalan tykistörykmentti (KARTR) klo 10.30-15.20

Kymen pioneeripataljoona (KYMPIONP) klo 11.30-16.40

Karjalan huoltopataljoona (KARHP) klo 11.00-16.00

Ohjelma

Päivän ohjelma on kaikissa yksiköissä erilainen, eli kysythän ohjelman kulusta tarkemmin alokkaalta. Kysy myös palvelusyksikkö etukäteen, jota osaamme ohjata tiedon mukaan oikeaan kohtaamispaikkaan varuskunnassa.

Ohjelma koostuu palveluspaikan esittelystä, jossa kerrotaan muun muassa terveydenhuolto-, palvelusturvallisuus-, loma- ja palvelusasioita. Yksiköiden henkilökunta on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja esittelemässä palveluspaikkaa. Päivän aikana yksikkö tarjoaa lounaan vieraille, tutustutaan  kyseisen aselajin koulutuskalustoon ja varustukseen, käydään Sotilaskodissa ja aikaa on varattu myös läheisten kanssa seurusteluun.

Muutamia asioita huomioitavaksi:

  • Aja opasteiden ja sotilaspoliisien osoittamien mukaisille parkkipaikoille, joista on opastus kohtaamispaikalle.
  • Saapumiseen kannattaa varata aikaa ja olla varuskunnassa jo 10 min ennen alkamisajankohtaa, jotta esimerkiksi parkki- ja kohtaamispaikan löytämiseen jää aikaa.
  • Ulkoalueille koirat ovat tervetulleita. Ethän ota kuitenkaan autoon mukaan lemmikkiä, joka ei voi kulkea mukana, sillä parkkipaikalle on matkaa ja se sijaitsee aukealla, aurinkoisella paikalla.
  • Alueella kuljetaan jalan, kaikki autot jätetään parkkialueelle.
  • Toivomme malttia liikenteeseen, joka voi ruuhkautua hetkellisesti esimerkiksi päivän päätteeksi.