Maavoimien vuosipäivänä palkitut

Maavoimat 15.2.2019 13.19
Uutinen

Maavoimien vuosipäivän konsertissa 13.2.2019 palkittiin kriisinhallintaoperaatioissa ja Maavoimien palveluksessa ansioituneita sotilaita ja reserviläisiä.

Maavoimat palkitsi yhteistyössä Suomen Rauhanturvaajaliitto ry:n ja URLUS-säätiön kanssa seuraavat kriisinhallintaoperaatioissa ansioituneet rauhanturvaajat stipendillä:

Yliluutnantti Toni Hult
Haastavista olosuhteista, epäselvästä tehtävästä ja kokemattomasta joukosta huolimatta rakensi päättäväisyydellään ja ammattitaidollaan joukon johtajana toimintatavan, jota myös muiden asevoimien joukot kiittelivät ja kopioivat.

Kapteeni Jari Kananen
Kehitti ensimmäisessä tehtävässään suunnittelutoimintaa huomattavasti aiempaa paremmalle tasolle. Toisessa tehtävässään hän loi vakuuttavan yhteistoimintaverkoston kriisinhallintaoperaation esikunnassa, joka hyödytti operaation toimintaa.

Reservin kersantti Mikko Manninen
Hoiti erinomaisesti hänelle suunnittelemattoman tehtävän lääkintäkoulutusryhmän johtajana. Tehtävän hoitaminen vaati pitkäjänteisyyttä, päättäväisyyttä ja joustavuutta haastavissa olosuhteissa. Koulutustulokset olivat erinomaiset.

Insinööriyliluutnantti Susanna Tamminen
Toteutti ammattitaidolla ja motivoituneisuudella omaa toimialaansa laajemman kokonaisuuden toimeenpanon, suunnittelemalla ja valmistelemalla erikoislaitteiston uudelleensijoittelun kriisinhallintaoperaatiossa.

Maavoimat palkitsi seuraavat palveluksessa ansioituneet sotilaat Suomi100-puukolla:

Kapteeni Anton Vuorinen
Mekanisoidun valmiusyksikön johtaminen ammattitaidolla ja osaamisella hyödyntäen omia henkilökohtaisia johtamisominaisuuksiaan.

Yliluutnantti Henna-Mari Maaranen
Erinomaiset tulokset Koulutus 2020 -ohjelman kehittämisessä ja johtamisen perustason opetuksessa. Puolustusvoimien esimies- ja vuorovaikutusvalmennuksen kärkiosaaja.