Hyppää sisältöön

Sotilaiden kamppailupäivät Kankaanpäässä

Porin prikaati
Julkaisuajankohta 18.10.2016 11.38
Tiedote

Sotilasurheiluliitto ja Puolustusvoimat yhteistoiminnassa varuskuntien urheiluyhdistysten kanssa järjestävät vuosittain Sotilasurheiluliiton Victorinox Games -kamppailupäivät. Tänä vuonna kisat järjestetään Porin prikaatin Niinisalon toimipisteessä ja Kankaanpään liikuntakeskuksessa 25. - 28.10.

Kamppailupäiviin on osallistumassa parisataa urheilijaa ympäri Suomen. Mukana on sekä henkilökuntaa että varusmiehiä. Kilpailujen johtajana toimii kapteeni Jukka Lehtinen Porin prikaatista.

Tiistaina 25.10. klo 18.00 aloitetaan kilpailu Niinisalon sotilaskodissa sotilaspenkkipunnerruksella. Kilpailun jälkeen suoritetaan myös palkintojen jako. Keskiviikko 26.10 aloitetaan Kankaanpään liikuntakeskuksessa klo 9.00, jolloin kilpaillaan judossa, sotilaspainissa, nyrkkeilyssä ja vapaaottelussa. Tiivis kisapäivä päättyy sisäsoutuun Sotilaskodissa klo 18.00.

Torstaina jatketaan aamuyhdeksältä vapaapainin, sotilaspainin, nyrkkeilyn ja vapaaottelun merkeissä. Päivä päättyy vapaapainin ja sotilaspainin palkintojenjakoon klo 16.

Kisaviikko huipentuu perjantain kreikkalais-roomalaiseen painiin, sotilaspainin joukkuekilpailuun sekä nyrkkeilyn ja vapaaottelun finaaleihin. Silloinkin aloitetaan aamuyhdeksältä, palkinnot jaetaan heti kisojen päätyttyä ennen puoltapäivää.

Yleisöllä on vapaa pääsy seuraamaan kisoja. "Luvassa on mielenkiintoisia ja jännittäviä kilpailuja juuri koulujen lomaviikon aikana. Näin monipuolista lajikirjoa ei kovin usein ole tarjolla," muistuttaa Jukka Lehtinen.

Kuvia tapahtumapaikoilta voi seurata Maavoimien Facebook- sivun kautta. Kilpailujen tulokset päivittyvät Porin prikaatin verkkosivuille aina päivän päätyttyä.

´