Viestintävarusmieheksi Maavoimiin?

Maavoimat 4.7.2017 11.59
Tiedote
Viestintävarusmieheksi Maavoimiin?

Ota enemmän irti intistä ja hyödynnä erityistaitojasi. Saapumiserän 2/17 varusmiesten haku on käynnissä 3.–23.7.2017.

Maavoimien esikuntaan Mikkelin Karkialammelle haetaan Mediatuotantotiimiin kahta viestintävarusmiestä: graafikkoa ja toimittajaa. Mediatuotantotiimin palvelustehtäviin kuuluu Maavoimien viestinnän tukitehtäviä, kuten materiaalin tuottaminen Maavoimien verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, verkkosivujen päivittäminen, verkko- ja painotuotteiden taittaminen sekä valokuvaaminen ja kirjoittaminen.

Hae erityistehtävähaussa meille Maavoimiin esikuntaan. Hakuaika on nyt käynnissä ja päättyy sunnuntaina 23.7.2017. Esivalitut hakijat kutsutaan valintatilaisuuteen Panssariprikaatiin Riihimäelle. Miehistön erityistehtäviin valitut siirtyvät uusiin tehtäviinsä heti peruskoulutuskauden päätyttyä. Lisätiedot ja hakulomakkeen löydät tästä.

Muita viestintäalan tehtäviä Maavoimissa on esimerkiksi Kaartin jääkärirykmentissä sijaitsevassa Combat Camera -taistelukamerajoukkueessa sekä sotilassoittokunnissa - joukko-osastoissa etsitään lisäksi virtuaalikoulutusympäristöjen 3D-mallintajia sekä ohjelmoijia

Huomioi, että myös Maavoimien joukko-osastot ympäri Suomen etsivät viestintävarusmiehiä erityistehtäviin, kysy lisätietoa oman perusyksikkösi henkilökunnalta.

Kysy tarvittaessa lisää tehtävistä ja hakeutumisesta tiedottaja Jere Paldaniukselta (puh 0299 800 vaihde tai jere.paldanius@mil.fi) Maavoimien esikunnasta.

 

Puolustusvoimat hakee joka saapumiserästä erityisosaamista omaavia varusmiehiä mm. viestintä-, media- ja tietotekniikka-alan erityistehtäviin. Tehtäviä on tarjolla Puolustusvoimien yksiköissä ympäri Suomen. Tehtäviin ei vaadita koulutusta, mutta osaaminen testataan. Palvelusaika erityistehtävissä on miehistöllä 255 ja johtajakoulutettavilla 347 päivää. Puolustusvoimissa on tarjolla myös muita erityistehtäviä, esimerkiksi oikeudellsien alan, kirkollisen alan, lääkintäalan, tiedustelualan ja sotatieteellisen tutkimuksen parissa.