Osiot
Valikko
Maavoimat

Sotilas hiihtää iso rinkka selässä valkoisessa lumipuvussa, naama valkoiseksi maalattuna

Jääkäriprikaati

Jääkäriprikaati on arktiseen koulutukseen ja ilmatorjuntaan erikoistunut Puolustusvoimien pohjoisin joukko-osasto. Jääkäriprikaati toimii kahdella paikkakunnalla Sodankylässä ja Rovaniemellä.

Jääkäriprikaati kouluttaa Lapin vaativiin olosuhteisiin erikoistuneita alueellisia joukkoja, valtakunnallisia ilmatorjuntajoukkoja ja rajavartiolaitoksen joukkoja. Pitkäjännitteisesti kehitetty koulutusympäristö ja Lapin ainutlaatuinen luonto luovat erinomaiset puitteet asevelvollisten palvelukselle.

Jääkäriprikaati on arktisen koulutuksen kärkiosaaja ja vastaa Arktiseen sodankäyntiin liittyvästä tutkimuksesta ja koulutuksen kehittämisestä maavoimissa. Jääkäriprikaatin visio on olla kansainvälisesti arvostettu Puolustusvoimien talvisodankäynnin ja arktisen osaamisen keskus.

Heinäkuun 6. päivänä 2020 palveluksen aloittava!
Olet tervetullut Suomen pohjoisimpaan joukko-osastoon Jääkäriprikaatiin.

Alokasinfosta löydät palveluksen aloittamispäivän kuljetukset sekä vastaukset moniin muihin mielessäsi oleviin kysymyksiin palveluksen aloittamisesta – kannattaa lukea tarkkaan!

Alokasinfo

Linkki ennakkokyselyyn: https://asiointi.puolustusvoimat.fi/fi/etusivu

On erittäin tärkeää, että vastaat kyselyyn 12.6.2020 mennessä.

Mikäli et voi vastata sähköiseen kyselyyn, täytä tästä linkistä avautuva ennakkokysely varusmiespalvelusta ja palauta kysely sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]

Mikäli sinulla on jokin este palveluksen aloittamiselle Jääkäriprikaatissa 6.7.2020, ota heti yhteys omaan aluetoimistoon. Aluetoimistojen yhteystiedot löytyvät osoitteesta: https://puolustusvoimat.fi/aluetoimistot

Tietoa varusmiespalveluksesta Puolustusvoimien kanavilla

Guidelines for those coming from abroad

Ohjeet ulkomailta palvelukseen saapuville

Ohjeet toimintakyvyn kehittämisestä

 

Jääkäriprikaatin joukko-osastolehti

Joukko-osastolehti Etupyörä 1/2020

Joukko-osastolehti Etupyörä 2019 - Jääkäriprikaati 40 vuotta

Joukko-osastolehti Etupyörä 2/2018

Joukko-osastolehti Etupyörä 1/2018

Joukko-osastolehti Etupyörä 2/2017

Joukko-osastolehti Etupyörä 1/2017

instagram