Kaupunkijääkäri tähtää rynnäkkökiväärillä kulman takaa

Kaartin jääkärirykmentti

Kaartin jääkärirykmentti kouluttaa taisteluun rakennetulla alueella erikoistuvia joukkoja pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan puolustamiseen.

Valmiutta ja kokonaisturvallisuutta ylläpidetään ja kehitetään yhteistoiminnassa muiden viranomaisten kanssa. Taisteluammunnat Santahaminassa ja harjoittelu Uudellamaalla ovat välttämätön osa suorituskykyisten sodan ajan joukkojen koulutusta.

Kaartin jääkärirykmenttiin kuuluvat Kaartin pataljoona, Uudenmaan jääkäripataljoona, Puolustusvoimien urheilukoulu, Kaartin soittokunta ja Uudenmaan aluetoimisto.

Tuleva alokas, tervetuloa Kaartin jääkärirykmenttiin maanantaina 6.7.2020!

Kaartin jääkärirykmentin alokasposti saapumiserälle 2/20 on julkaistu verkossa. Alokasposti lähetetään myös postitse kaikille Santahaminassa heinäkuussa palveluksensa aloittaville. Alokasposti sisältää alokasoppaan ja alokaskirjeen, jossa on ajankohtaisia ohjeita koronvirusepidemiasta johtuvista järjestelyistä palvelukseen saapumiseen ja palveluksen rytmitykseen liittyen. Alokaskirje sisältää myös toimintaohjeet, mikäli palveluksen aloittavalla on koronaviruksen oireita palveluksesi alkaessa. Alokasopas sisältää hyödyllistä tietoa varusmiespalveluksesta niin alokkaille kuin kotijoukoille. Ennakkokyselyyn tulee vastata 30.6.2020 mennessä.

instagram