MarksmanPanssariprikaati - Perinteitä, iskuvoimaa ja yhteistyötä! 

Panssariprikaati on mekanisoitujen ja moottoroitujen taisteluosastojen, ilmatorjunnan sekä elektronisen sodankäynnin erikoisosaaja Kanta-Hämeessä. Myös maineikkaan Varusmiessoittokunnan soittajat koulutetaan Panssariprikaatissa.

Panssariprikaati on Parolannummella ja Riihimäellä toimiva moderni joukko-osasto, joka kouluttaa maavoimien iskukykyisimpiä taisteluosastoja. Panssariprikaati kouluttaa myös pääosan pääkaupunkiseudun ilmapuolustuksen joukoista sekä elektronisen sodankäynnin erikoisjoukkoja. Panssariprikaatilla on monipuolinen panssarikalusto sekä laajat harjoitusalueet. Panssariprikaati hyödyntää koulutuksessa virtuaalista taistelukenttäkoulutusta ja on simulaattorikoulutuksen kärkiosaajia.

Infopaketti Panssariprikaatissa heinäkuussa 2019  palveluksensa aloittaville

Heinäkuussa 2019 palveluksensa Panssariprikaatissa aloittavat saavat meiltä toukokuussa postia.  Tutustu huolella Alokasinfopakettiin, josta löytyy pajlon hyödyllistä tietoa palveluksenaloittajalle niin saapumiseen kuin koulutusvalintoihin liittyen.

Alokaskyselyyn vastataan sähköisesti - olet saanut postitse saatekirjeen, jossa on tärkeää tietoa koulutusvalinnoista ja ohjeita kyselyyn vastaamiseksi. Muistathan vastata määräaikaan  eli 7.6. mennessä!

 

instagram