Ilmatorjuntapanssarivaunu MarksmanPanssariprikaati - Perinteitä, iskuvoimaa ja yhteistyötä! 

Panssariprikaati on mekanisoitujen ja moottoroitujen taisteluosastojen, ilmatorjunnan sekä elektronisen sodankäynnin erikoisosaaja Kanta-Hämeessä. Myös maineikkaan Varusmiessoittokunnan soittajat koulutetaan Panssariprikaatissa.

Panssariprikaati on Parolannummella ja Riihimäellä toimiva moderni joukko-osasto, joka kouluttaa maavoimien iskukykyisimpiä taisteluosastoja. Panssariprikaati kouluttaa myös pääosan pääkaupunkiseudun ilmapuolustuksen joukoista sekä elektronisen sodankäynnin erikoisjoukkoja. Panssariprikaatilla on monipuolinen panssarikalusto sekä laajat harjoitusalueet. Panssariprikaati hyödyntää koulutuksessa virtuaalista taistelukenttäkoulutusta ja on simulaattorikoulutuksen kärkiosaajia.

Saapumiserän 1/20 alokas -  vastaa sähköiseen kyselyy ja vaikuta koulutusvalintaasi varusmiespalveluksessa!

Tutustu huolellisesti oheiseen infopakettiin,  josta löydät hyödyllistä tietoa niin palvelukseen saapumisesta, palveluksen kulusta sekä erilaisista koulutusvaihtoehdoista.   Alokaskirjeen toimitus viivästyy postilakon vuoksi, joten lue ohjeet tästä ja käy vastaamassa sähköiseen kyselyyn - näin vaikutat tulevan palvelustehtäväsi valintaan! Käy vastaamassa sähköiseen kyselyyn osoitteessa https://asiointi.puolustusvoimat.fi/. Rokotusinfoa löydät tästä.

 

 

instagram