Läheistenpäivät Reserviupseerikoulussa

Lauantai 26.5.2018 klo 10.30 – sunnuntai 27.5.2018 klo 17.30

Läheistenpäivät Reserviupseerikoulussa

Maavoimien reserviupseerikurssi 252 saa vieraita ympäri Suomen. Tervetuloa tutustumaan Reserviupseerikouluun ja Haminaan!

Reserviupseerikurssin 252 läheistentenpäivät järjestetään Haminassa viikonvaihteessa 26.-27.5.2018.

Läheistenpäivien tarkoituksena on esitellä läheisille Reserviupseerikoulun ja -kurssin koulutuksen järjestelyjä, koulutusolosuhteita ja varuskuntaa ja sen ympäristöä. Päivän aikana läheisillä on mahdollisuus tutustua kurssin yksiköihin, Päärakennukseen ja Maneesiin, RUK-museoon, kaupungin museoihin, Sotilaskotiin, Muonituskeskukseen, Varuskuntakerhoon ja kaupungin nähtävyyksiin.

Upseerioppilaat esittelevät palvelusolosuhteitaan, varuskuntaa ja kaupunkia läheisilleen periaatteella "upseerioppilas on isäntä."

Lauantaina läheistenpäivään osallistuvat Tiedustelukomppanian, Tulipatterin sekä  Esikunta- ja viestikomppanian oppilaiden läheiset. Sunnuntaina vuorossa ovat Kärkikomppanian sekä  Pioneerikomppanian oppilaiden läheiset.

Haminaan odotetaan kumpanakin päivänä yli tuhat vierasta ympäri Suomen. saapuvat Reserviupseerikoulun päärakennuksen kentälle kello 10.00 alkaen.

RUK:n esittelytilaisuus RUK:n Maneesissa alkaa kello 11.00 jonka jälkeen noin kello 11.30 läheiset pääsevät tapaamaan upseerioppilaita.