Puolustusvoimat 100 -taistelunäytös ja kesäkiertuekonsertti Oulussa

Perjantai 17.8.2018 klo 18.00

Puolustusvoimat 100 -taistelunäytös ja kesäkiertuekonsertti Oulussa

Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue saapuu Ouluun perjantaina 17.8. Ohjelmassa on Puolustusvoimien kalustonäyttely ja taistelunäytös Heinäpään urheilukeskuksessa ja konsertti Oulun torilla. Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Puolustusvoimien kalustonäyttely järjestetään Heinäpään urheilukeskuksella kello 15 - 19.

Puolustusvoimat 100 -taistelunäytös järjestetään kello 17.30 urheilukeskuksen kentällä. Näytöksessä kuvataan Puolustusvoimien valmiutta ja suorituskykyä. Näytöstä ei suositella alle kouluikäisille lapsille. Näytöksessä jaetaan yleisölle tulppakuulonsuojaimia. Näytösalueelle pääsee kello 16 alkaen.

Heinäpään urheilukeskuksessa on rajallisesti pysäköintipaikkoja, joten suosittelemme alueelle saapumista jalan tai pyörillä. Kalustonäyttelyä ja taistelunäytöstä lähinnä olevat Oulun joukkoliikenteen pysäkit ovat Limingantullin Prisman ja ST1 huoltoaseman välillä seuraavilla linjoilla: 3 (Aaltokangas - Kaakkuri), 9 (Lentoasema - Heikinharju), 52 (Oulu - Liminka - Tyrnävä), 53 K (Oulu Liminka - Lumijoki) ja 59 (Oulu - Hailuoto). Keskustan sisäisen linjan C (Limingantulli) lähin pysäkki on Limingantullin Prisman pysäkki. Pysäkit: Kempeleentie P, Kempeleentie E, Limingantie E ja Limingantulli P.

Taistelunäytöksen jälkeen kannattaa siirtyä Oulun torille, missä on luvassa kello 19 alkaen Puolustusvoimien kesäkiertueen konsertti. Konsertin aloittaa Ilmavoimien big band, jonka jälkeen esiintyy Lapin sotilassoittokunta solistinaan upeaääninen Janna. Lopuksi Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan show band vetää energisen settinsä ikäluokkansa parhaimmista live-esiintyjistä kootulla kokoonpanolla.

Oulun torille kannattaa Heinäpäästä siirtyä jalan tai polkupyörin esimerkiksi Aleksanterinkatua pitkin.

Kalustonäyttelyn, taistelunäytöksen ja konsertin alueilla palvelevat myös Sotilaskodin myyntipisteet.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia, tervetuloa!

Tapahtuma on osa vuoden 2018 aikana järjestettäviä Puolustusvoimat 100 -juhlavuoden yleisötapahtumia. Lisätietoja juhlavuoden tapahtumista: http://puolustusvoimat.fi/100

Kohderyhmät: media, kansalaiset