Läheistenpäivät Panssariprikaatissa

Lauantai 12.1.2019 klo 12.00

Tammikuun 2019 saapumiserän läheisille järjestetään tutustumispäivä oman alokkaansa palveluspaikkaan Panssariprikaatissa heti ensimmäisen palvelusviikon päätteeksi.

Ensimmäisen palvelusviikon päätteeksi eli la 12. ja su 13.1. Panssariprikaati toivottaa tervetulleiksi alokkaiden poika- ja tyttöystävät, äidit, isät ja sisarukset. Iltapäivän aikana tutustutaan oman alokkaan yksikköön ja palvelusympäristöön.
 
Panssariprikaati tarjoaa läheisille pullakahvit varuskuntaravintola Rubenissa kello 13 - 16. Kotiväellä on mahdollisuus myös nauttia maksullisesta lounaasta Rubenissa.

Vieraiden tulee saapua Panssariprikaatin lippukentälle kello 12.45. mennessä (Parolannummentie 298, 13700 Parolannummi) - sotilaspoliisi ohjaa pysäköintiä. Lippukentältä siirrytään ohjatusti perusyksiköihin. Vieraiden on etukäteen hyvä selvittää sen perusyksikön nimi, jossa oma alokas palvelee.

Lauantaina, 12.1. vieraiksi kutsutaan Hämeen Panssaripataljoonassa (HÄMPSP) ja Parolan huoltopataljoonassa (PARHP) palvelevien läheiset.

Sunnuntaina, 13.1. vieraiksi saapuvat Helsingin Ilmatorjuntarykmentissä (HELITR) ja Jääkäritykistörykmentissä (JTR) palvelevien läheiset.

Ohjelma on sama molempina päivinä.

Tervetuloa tutustumaan Panssariprikaatiin!

Kohderyhmät: kansalaiset