Hyppää sisältöön

Suunnistuksen sotilaiden SM-kilpailut 2019 Parolannummella

Maanantai 2.9.2019 klo 11.50 – torstai 5.9.2019 klo 15.30

Panssariprikaati järjestää suunnistuksen sotilas SM -kilpailut 2.-5.9.2019 Panssariprikaatissa Parolannummella. Henkilökohtaisessa kilpailussa kilpailevat myös Päällystöliitto ja Aliupseeriliitto omista mestaruuksistaan.

Kilpailun johtajana toimii everstiluutnantti Kimmo Hartikainen.

Henkilökohtainen SM- kilpailu järjestetään Tuuloksessa, Hämeenlinnassa. Kilpailun teknisestä toteutuksesta vastaa Hauhon Sisu ry:n suunnistusjaosto.

Henkilökohtaisen kilpailun kulkua voi seurata osoitteessa https://hauhonsisu.fi /suunnistus/.

Henkilökohtaisessa kilpailussa käytetään GPS -seurantaa järjestäjän valitsemilla urheilijoilla. GPS-seurattavia henkilöitä ovat H21, D21 ja VM -sarjassa kaikki kilpailevat henkilöt.  Nimiluettelo seurantalaitteiden käyttäjistä julkaistaan myöhemmin tällä sivulla. Linkki henkilökohtaisen kilpailun online -seurantaan ja virallisiin tuloksiin sekä partiokilpailun virallisiin tuloksiin löytyy tältä sivulta.

Partiokilpailu järjestetään Hattula - Hämeenlinna alueella. Partiokilpailun järjestelyt toteutetaan yhteistyössä Panssariprikaatin ja Hämeenlinnan Tarmon suunnistusjaoston kanssa. Partiokilpailujen seuranta toteutetaan GPS -seurantajärjestelmän avulla. Partiokilpailun kaikki joukkueet käyttävät GPS- seurantalaitetta. Yöosuudella seurantalaitetta kantavat partion johtaja ja varajohtaja. Päiväosuudella seurantalaitetta kantavat partion kaikki jäsenet.

Henkilökohtainen kilpailu ja partiokilpailu ovat seurattavissa internetissä reaaliajassa tai jälkikäteen palveluntuottajan sivuilla osoitteessa www.gpsseuranta.net. Kaikkia kilpailutulokset julkaistaan myös tällä sivulla.

Kilpailujen yhteydessä kokeillaan varusmiesten partiotaitokilpailua. Kokeilun tarkoituksena on kokeilla mahdollisuuksia ryhmäkiinteyden kehittämiseen kilpailullisin keinoin ja mahdollistaa massojen matalan kynnyksen osallistuminen sotilas-SM-kisoihin.

Partiotaitokilpailu toteutetaan Parolannummen varuskunnan lähiharjoitusalueella.

Kisakuvia julkaistaan Panssariprikaatin Facebook -sivulla.

 

Käsiohjelma

 

Kilpailutulokset

 

Yksilökilpailu 3.9.2019

Partiotaitokilpailu / varusmiehet 4.9.2019

 

Partiokilpailu yöosuuden jälkeen

A- sarja

B- sarja

C- sarja

 

Partiokilpailu - Lopputulokset

A- sarja

B- sarja

C- sarja

Kohderyhmät: media, kansalaiset