Puolustusvoimien kesäkiertue Kajaani

Torstai 25.6.2020 klo 16.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue Kajaani

Puolustusvoimien valtakunnallinen kesäkiertue tulee taas Kajaaniin Rantapuistoon!

Kesäkuussa 2020 yhteensä kymmenellä paikkakunnalla järjestettävissä ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin aina bluesista poppiin ja rockista souliin! Musiikin yhteydessä pääset tutustumaan mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen kalustonäyttelyssämme.

Ennen varsinaisia viihdekonsertteja kuullaan klo 17 alkava lastenkonsertti Siilin kuutamo. 25. juhlavuottaan viettävä oululainen lastenmusiikkiduo Soiva Siili viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä yhdessä Lapin sotilassoittokunnan big bandin kanssa. Ohjelmistossa on tuttuja Soiva Siili klassikoita, joihin on ujutettu ovelasti legendaarisia jazzteemoja. Tämä konsertti toimii mainiosti ensipuraisuna jazzin ja big band -musiikin herkulliseen perinteeseen. Kokeneet jazzdiggarit voivat puolestaan bongailla tuttuja teemoja nokkelien ja hauskojen lastenlaulujen siimeksestä.

Klo 18 Ilmavoimien Big Band saapuu lavalle solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Klo 19 Ilta jatkuu Souls of Women -trion ja Lapin sotilassoittokunnan setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Kalustonäyttely, lastenkonsertti ja viihdekonsertti ovat kaikki Rantapuistossa Kajaanijoen rannalla. Kaikki tapahtumat ovat ilmaisia.

Tervetuloa!

Kohderyhmät: media, kansalaiset