Puolustusvoimien kesäkiertue Oulu

Perjantai 26.6.2020 klo 16.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue Oulu

Puolustusvoimien valtakunnallinen kesäkiertue tulee taas Ouluun!

Kesäkuussa 2020 yhteensä kymmenellä paikkakunnalla järjestettävissä ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin aina bluesista poppiin ja rockista souliin! Musiikin yhteydessä pääset tutustumaan mm. nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen Kainuun prikaatin kalustonäyttelyn ja simulaattorialueen avulla.

Ennen varsinaisia viihdekonsertteja kuullaan klo 17 alkava lastenkonsertti Siilin kuutamo. 25. juhlavuottaan viettävä oululainen lastenmusiikkiduo Soiva Siili viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä yhdessä Lapin sotilassoittokunnan big bandin kanssa. Ohjelmistossa on tuttuja Soiva Siili klassikoita, joihin on ujutettu ovelasti legendaarisia jazzteemoja. Tämä konsertti toimii mainiosti ensipuraisuna jazzin ja big band -musiikin herkulliseen perinteeseen. Kokeneet jazzdiggarit voivat puolestaan bongailla tuttuja teemoja nokkelien ja hauskojen lastenlaulujen siimeksestä.

Tervetuloa Puolustusvoimien kesäkiertueen etkoille lastenkonserttiin koko perheen kanssa!

Klo 17.50 Ilmavoimien ylilento

Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Klo 19 Ilta jatkuu Souls of Women -trion setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.


Koko tapahtuma on tutusti Oulun torilla ja alueelle on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Kohderyhmät: media, kansalaiset