Puolustusvoimien kesäkiertue Kokkola

Lauantai 27.6.2020 klo 17.00 –  21.00

Puolustusvoimien kesäkiertue Kokkola

Puolustusvoimien valtakunnallisen kesäkiertueen päätöskonsetti rantautuu tänä vuonna Kokkolan torille.

Kesän aikana Puolustusvoimien kesäkiertue tarjoilee musiikkia jokaiseen makuun peräti kymmenellä paikkakunnalla. Tarjolla on tyylilajeja aina soulsista rapiin ja jazzista rockiin ja poppiin. Musiikin yhteydessä pääset tutustumaan nykyaikaiseen varusmiespalvelukseen kalustoesittelyssä.

Kokkolassa kesäkiertuetapahtuma starttaa klo 17 lastenkonsertilla Siilin kuutamo.

Soiva Siili on oululainen lastenmusiikkiduo, joka viihdyttää lapsia ja lapsenmielisiä yhdessä Lapin sotilassoittokunnan big bandin kanssa. Ohjelmistossa on tuttuja Soiva Siili klassikoita, joihin on ujutettu ovelasti legendaarisia jazzteemoja. Soiva Siili viettää 25. juhlavuottaan! Tämä konsertti toimii mainiosti ensipuraisuna jazzin ja big band -musiikin herkulliseen perinteeseen. Kokeneet jazzdiggarit voivat puolestaan bongailla tuttuja teemoja nokkelien ja hauskojen lastenlaulujen siimeksestä.

Klo 18 Ilmavoimien Big Band soittaa illan ensisoinnut solistinaan Heikki Silvennoinen. Silvennoinen tunnetaan merkittävästä blueskitaristin- ja laulajanurastaan useissa eri yhtyeissä aina 70-luvulta lähtien, sekä roolistaan 90-luvun suursuosion saavuttaneessa Kummeli-sarjassa.

Klo 19 Ilta jatkuu Souls of Women -trion ja Lapin sotilassoittokunnan setillä. Emilia Vihannon, Iina Mutikaisen ja Klaara Koivusen kokoonpano tuo lavalle soul-musiikin helmiä mm. Whitney Houstonilta ja The Weather Girlsilta.

Iina Mutikainen, Heikki Silvennoinen, Klaara Koivunen, Emilia Vihanto @PV Vili Sallinen

Klo 20 Illan musiikkiosuuden päättää Varusmiessoittokunnan Showband. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina on niin klassisen rockin klassikot ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

 

Tervetuloa nauttimaan koko perheen voimin musiikintäyteisestä kesäillasta Kokkolan torille!
Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kohderyhmät: kansalaiset