Hyppää sisältöön

Alokkaiden palveluksen aloitus Karjalan prikaatissa

Maanantai 6.7.2020 klo 8.00 –  16.00

Alokas, huomio! Tutustu tulevaan palvelukseesi ja vastaa kyselyyn hyvissä ajoin!

Tervetuloa Karjalan prikaatiin!

Alokaskirje on postitettu Sinulle toukokuun viimeisellä viikolla. Suo hetki aikaa tulevalle palvelukselle jo kesäkuun alkupuoliskolla, sillä voit esimerkiksi

  • vaikuttaa palvelukseesi vastaamalla alokaskyselyyn 14.6. mennessä,
  • urheilijana hakea akatemiaurheilijaksi tai joukko-osastovalmennukseen 7.6. mennessä,
  • ilmoittautua mahdolliseen paikkakuntasi alokaskuljetukseen 28.6. mennessä
  • kohottaa kuntoa ohjatusti ennen palvelusta ja
  • liittyä oman saapumiseräsi suljettuun Facebook-ryhmään.

Vallitseva COVID-19 (korona) -tilanne vaikuttaa monelta osin palveluksen läpivientiin. Jos olet palveluksen aloittamisen alkaessa sairas, älä tule varuskuntaan. Ohjeet toimenpiteistä tässä tapauksessa löydät alokasinfosta.

Puolustusvoimat huolehtii varusmiesten ja henkilökunnan terveydestä kaikin keinoin ja kaikissa tilanteissa. Käytössä olevilla rajoittamis- ja sopeuttamistoimilla mahdollistamme turvallisen palveluksen ja turvaamme kaikkien asevelvollisten koulutuksen menestyksekkään toteutumisen koulutustavoitteiden mukaisesti vallitsevat poikkeusjärjestelyt huomioiden.

Covid-19-tilanteesta johtuen emme myöskään toteuta läheistenpäiviä ja valapäiviä ottamalla vastaan yleisöä. Myöskään vierailu luonasi Sotilaskodissa ei toistaiseksi ole mahdollista.

Jos kutsuntojen ja palveluksen aloittamisen välissä on tapahtunut palvelukseen vaikuttavia suunnitelmien muutoksia (työ, opiskelu, terveys), ole yhteydessä oman alueesi aluetoimistoon ennen palveluksen aloittamista. Yhteystiedot löydät osoitteesta puolustusvoimat.fi/aluetoimistot.

» Alokasinfoon tästä

Kohderyhmät: kansalaiset