Hyppää sisältöön

Porin prikaatin sotilasvalat ja -vakuutukset verkossa

Torstai 13.8.2020

Porin prikaatin sotilasvalat ja -vakuutukset verkossa

Porin prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustapahtumat järjestetään heinäkuun 2020 saapumiserän alokkaille 13.–14.8. Säkylän-Niinisalon varuskunnassa ilman yleisöä. Tilaisuudet ovat nähtävissä suorina nettilähetyksinä.

Puolustusvoimat huolehtii varusmiesten ja henkilökunnan terveydestä kaikin keinoin ja kaikissa tilanteissa myös korona-aikana ja sen vuoksi perinteiset yleisötapahtumat, kuten sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään poikkeusjärjestelyin ilman yleisöä. Juhlallista tapahtumaa pääsee kuitenkin seuraamaan suorana nettisivujemme kautta: https://maavoimat.fi/porpr-sotilasvala-ja-sotilasvakuutustilaisuudet

Torstaina 13. elokuuta Niinisalon varuskunnassa sotilasvalan vannoo tai sotilasvakuutuksen antaa lähes 1 000 heinäkuussa palveluksensa aloittanutta alokasta.

Sotilasvalat ja sotilasvakuutukset ottaa vastaan prikaatin komentaja prikaatikenraali Mika Kalliomaa ja tilaisuudet johtaa apulaiskomentaja eversti Riku Suikkanen. Esilukijana tilaisuuksissa toimii Niinisalon sotilaskotiyhdistyksen puheenjohtaja Minna Mikkola

Aikataulu Niinisalossa 13.8.2020:

  • klo 10.00 Sotilasvakuutus
  • klo 11.00 Sotilasvala
  • Sotilasvalan jälkeen ohimarssi

 

Säkylässä sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet pidetään perjantaina 14. elokuuta yhtä lailla reilun 1 000 varusmiehen voimin.

Kuten Niinisalossa, myös Säkylässä sotilasvalat ja sotilasvakuutukset vastaanottaa Porin prikaatin komentaja ja tilaisuudet johtaa apulaiskomentaja. Säkylän tilaisuuksien esilukijana toimii Säkylän sotilaskotiyhdistyksen puheenjohtaja Marja Syrilä.

Aikataulu Säkylässä 14.8.2020:

  • klo 10.00 Sotilasvakuutus
  • klo 11.00 Sotilasvala
  • Sotilasvalan jälkeen ohimarssi

Kohderyhmät: media, kansalaiset