Hyppää sisältöön

Maasotakoulun alokkaiden tulotilaisuus Haminassa 9.7.2021

Perjantai 9.7.2021 – 

Maasotakoulun saapumiserän 2/21 alokkaiden tulotilaisuus on perjantaina 9.7.2021. Voit katsoa tunnelmia tilaisuudesta ja alokkaiden ensimmäisestä palvelusviikosta seuraamalla Maasotakoulun ja RUK:n sosiaalisen median kanavia Facebookissa ja Twitterissä.

Maasotakoulun Reserviupseerikoulussa Haminassa aloitti varusmiespalveluksensa saapumiserässä 2/21 maanantaina 5.7.2021 noin 320 henkilöä. Heidät jaettiin asepalvelukseen joko Kuljetuskomppaniaan tai Jääkärikomppaniaan. Uusien alokkaiden ensimmäinen palvelusviikko huipentuu perjantaina 9.7.2021, kun heille järjestetään varuskunnassa tulotilaisuudet komppanioittain. 

Perinteisesti varuskunnassa järjestetään tuoreille alokkaille ja heidän läheisilleen läheisten päivä palveluksen alussa. Nyt koronavarotoimena läheisten päivää ei järjestetä, mutta läheiset ja kaikki muutkin voivat nähdä alokkaiden tunnelmia etänä ja virtuaalisesti seuraamalla Maasotakoulun ja RUK:n sosiaalisen median kanavia Facebookissa ja Twitterissä sekä Maasotakoulun verkkosivuja: www.maavoimat.fi/maasotakoulu.