Hyppää sisältöön

Maasotakoulu laskee seppeleet sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä

Maanantai 6.12.2021

Maasotakoulu laskee seppeleet sankarihaudoille itsenäisyyspäivänä

Maasotakoulu viettää itsenäisyyspäivää 6.12.2021 laskemalla seppeleitä sankarihaudoille ja muistomerkeille eri paikkakunnillaan.

Maasotakoulun edustajat laskevat seppeleen Lappeenrannan sankarihautausmaalla 6.12.2021 noin klo 11 (heti Lappeen Marian kirkossa klo 10 alkavan jumalanpalveluksen jälkeen). Haudalla on myös kunniavartio.

Maasotakoulun ja Reserviupseerikoulun edustajat laskevat seppeleitä Kymenlaakson alueella eri sankarihautausmaille ja muistomerkeille, mm. klo 08.20 Reserviupseerien Kaatuneiden upseerien muistopatsaalle Haminassa, klo 09.00 Myllykylän sankarihaudalla Haminassa ja klo 09.30 Haminan sankarihaudalle.

Lisäksi RUK osallistuu Haminan Linnoituksen Wanhat Talot ry:n järjestämään perinteiseen Joulukalenteri-ikkuna tapahtumaan. Haminassa on vuodesta 2013 alkaen odotettu joulun lähestymistä joulukalenteri-ikkunan muodossa. Yksi wanhan talon ikkuna vuorollaan muodostaa kalenterin luukun, joka avataan ko. päivänä klo 18.00. Reserviupseerikoulu osallistuu tapahtumaan avaamalla RUK:n päärakennuksessa Maneesin kalenteri-ikkunan 6.12.2021 klo 18.00. Ikkuna on esillä avauspäivästä loppiaiseen asti. Kalenteri-ikkunan toteutuksesta vastaa RUK:n Oppilaskunta ja sen kannatusyhdistys.

Kohderyhmät: media, kansalaiset