Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin / JTR 2/22 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus Forssa

Torstai 11.8.2022 klo 15.00 – 19.00

Panssariprikaatin / JTR 2/22 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus Forssa

Panssariprikaatin Jääkäritykistörykmentin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään Forssassa torstaina 11.8.2022.

Katselmuksen suorittaa PSPR:n komentaja eversti Rainer Kuosmanen. Paraatijoukkoja komentaa JTR:n komentaja majuri Lassi Utrio. Sotilasvalan- ja -vakuutuksen esilukijana toimii kansanedustaja Sanni Grahn-Laasonen. Kenttähartauden toimittaa sotilaspastori Pasi Hakkarainen. Sotilasvalatilaisuuden musiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunta.

Sotilasvalatilaisuuden jälkeen on ohimarssi, joka alkaa Hämeentien ja Vapaudenkadun risteyksestä. Ohimarssi kulkee reittiä Vapaudenkatu - Kartanonkatu - Paimenenkatu. Ohimarssin vastaanottopaikka on Vapaudenkadulla linja-autoaseman kohdalla.

Päivän aikana on mahdollista tutustua JTR:n kalustoon Forssan kauppatorilla. Kalustonäyttelyssä on mm. panssarihaupitsi 155 PSH K9 FIN Moukari ja kuljetuspanssarivaunuja. Hämeenlinnan sotilaskotiyhdistyksen myyntipisteet palvelevat alueella.

Tilaisuuden ohjelma 

Klo 15.00-19.00 Kalustonäyttely, Forssan kauppatori
Klo 15.00  Seppeleenlasku, Forssan hautausmaa
Klo 16.30  

Sotilasvakuutus,  Forssan Teatteri, 2. krs. Yleisöä pyydetään olemaan paikalla viimeistään klo 16.15.

Klo 17.00     Katselmus, kenttähartaus ja sotilasvala Forssan kauppatorilla sekä ohimarssi Vapaudenkadulla. Yleisöä pyydetään olemaan paikalla viimeistään klo 16.15.

 

Sotilasvala- ja -vakuutustilaisuutta on mahdollista seurata suoratoistona verkossa.

Saapuminen ja pysäköinti

Pysäköinti on mahdollista Forssan Prisman pysäköintialueella osoitteessa Tapulikuja 6. Pysäköintialueelta on alle kilometrin matka Forssan kauppatorille. Pysäköintialueelta järjestetään esteetön kuljetus torille klo 15.00 - 16.45. Esteetön kuljetus takaisin pysäköintialueelle on n. klo 17.45 - 18.45. Saapumiseen ja pysäköintiin suositellaan varaamaan aikaa. 

Tapahtuma on yleisölle avoin, tervetuloa!

Lisätiedot ja linkki suoratoistoon. 

Kohderyhmät: media, kansalaiset