Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko
Maavoimat

Ilmatorjuntapanssarivaunu MarksmanPanssariprikaati - Perinteitä, iskuvoimaa ja yhteistyötä! 

Panssariprikaati on mekanisoitujen ja moottoroitujen taisteluosastojen, ilmatorjunnan sekä elektronisen sodankäynnin erikoisosaaja Kanta-Hämeessä. Myös maineikkaan Varusmiessoittokunnan soittajat koulutetaan Panssariprikaatissa.

Panssariprikaati on Parolannummella ja Riihimäellä toimiva moderni joukko-osasto, joka kouluttaa maavoimien iskukykyisimpiä taisteluosastoja. Panssariprikaati kouluttaa myös pääosan pääkaupunkiseudun ilmapuolustuksen joukoista sekä elektronisen sodankäynnin erikoisjoukkoja. Panssariprikaatilla on monipuolinen panssarikalusto sekä laajat harjoitusalueet. Panssariprikaati hyödyntää koulutuksessa virtuaalista taistelukenttäkoulutusta ja on simulaattorikoulutuksen kärkiosaajia.

Aloitatko palveluksen Panssariprikaatissa 6.7.2020? -  tutustu oheiseen infopakettiin ja vastaa alokaskyselyyn verkossa! Ohjeet alokaskyselyyn saat henkilökohtaisesti postitse suoraan kotiin Alokaskirjeessä.

Panssariprikaatin Alokasinfo 2/20

Huom! Alokasinfon tiedosta huolimatta COVID-19 tilanteen aikana ei ole mahdollista vierailla Sotilaskoti 2:ssa, sillä sotilaskodit on toistaiseksi suljettu. Varusmiehille on järjestetty ulkomyyntipiste. Samoin vierailut eivät ole mahdollisia läheistenpäivinä eivätkä sotilasvala- ja -vakuutuspäivinä.

Seuraa aktiivisesti Panssariprikaatin tiedotteita näillä verkkosivuilla sekä sosiaalisessa mediassa 

- facebook.com/panssariprikaati  

- twitter.com/panssariprikaati 

Päivitämme uutta tietoa Covid-19 -tilanteen mahdollisista vaikutuksista saapumiserän 2/20 palveluksen alkamisjärjestelyihin kaikilla kanavillamme. Tervetuloa palvelukseen heinäkuussa!

Panssariprikaati (PSPR)
PL 5
13701 Parolannummi
(Parolannummentie 298 käynti)

Puhelin 0299 800 (vaihde)

[email protected]
[email protected]

Intti.fi

Asevelvollisen tietopankki

Intti.fi

Valmistaudu kutsuntoihin sekä varusmiespalvelukseen ja tutustu tarjolla oleviin tehtäviin.

Lue lisää kutsunnoista ja varusmiespalveluksesta
#inttiedessä? Tutustu palvelustehtäviin!

palvelustehtävät

#inttiedessä? Tutustu palvelustehtäviin!

Kutsunnoissa ja valintatilaisuuksissa päätetään palveluksen suorittamisen aloitusaika ja -paikka. Ennen kutsuntoja ja valintatilaisuutta sinun tulee ottaa selvää palvelusmahdollisuuksista ja pohtia, mitä palvelukselta haluat.

Tutustu Maavoimien tarjoamiin palvelustehtäviin!
Ampuma- ja harjoitusalueet

Harjoitustoiminta

Ampuma- ja harjoitusalueet

Maavoimien joukot harjoittelevat pääasiassa Metsähallituksen omistamilla ampuma- ja harjoitusalueilla ja lähiharjoitusalueilla sekä sopimusalueilla.

Lue lisää