Maavoimien kansainväliset harjoitukset ja koulutukset

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien kansainvälisiä harjoituksia ja koulutuksia.

Uusimaa 17:ssä harjoitellaan valmiutta ja yhteisoperaatiota
Maavoimat

Uusimaa 17:ssä harjoitellaan valmiutta ja yhteisoperaatiota

Puolustusvoimien pääsotaharjoitus Uusimaa 17:ssä testataan pääkaupunkiseudun maa-, meri- ja ilmapuolustuksen sotilaallista kykyä ja valmiutta nopeasti etenevissä tilanteissa. Harjoitus toteutetaan tiiviissä yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa, aivan kuten tositilanteessakin toimittaisiin.
29.11.2017 | 22.30
Maavoimien komentaja tarkasti suomalaisjoukon Northern Wind 2019 -harjoituksessa
Maavoimat

Maavoimien komentaja tarkasti suomalaisjoukon Northern Wind 2019 -harjoituksessa

Maavoimien komentaja, kenraaliluutnantti Petri Hulkko tarkasti Northern Wind 2019 -harjoitukseen osallistuvan suomalaisen harjoitusjoukon Pohjois-Ruotsissa 18.—20.3.2019. Norrbottenissa järjestettävä harjoitus on tähän asti suurin Suomen ja Ruotsin kahdenvälinen harjoitus.
21.3.2019 | 11.26
Porin prikaati

Kansainvälinen harjoittelu vaatii huollolta paljon

Kansainvälinen harjoittelu on arkipäivää. Puolustusvoimat sekä järjestää että osallistuu kansainvälisiin harjoituksiin säännöllisesti kotimaassa ja ulkomailla useita kertoja vuodessa. Harjoitusjoukkojen ohella ulkomailla harjoittelu ja sen valmistelu kehittävät myös osallistumiseen liittyviä valmisteluprosesseja. Huollon toimialan valmistelu on yksi merkittävimpiä harjoituskohteita, kun puhutaan kansainvälisiin harjoituksiin osallistumisesta ja Puolustusvoimien kansainvälisen avun annosta ja vastaanotosta.
3.5.2018 | 21.24
Johtajakoulutus oli varma valinta
Kainuun prikaati

Johtajakoulutus oli varma valinta

Jääkärikomppanian 12 tunnin hyökkäys etenee kaamoksen peittämässä maastossa. Joukon mukana liikkuu kaksi määrätietoista taistelijaa. Upseerikokelas johtaa omaa ryhmäänsä tavoitteeseen ja oppilaskorpaali seuraa oman ryhmänjohtajansa toimintaa ja valmistautuu oman joukon johtamiseen.
11.12.2018 | 22.04