Hyppää sisältöön

Maavoimien kansainväliset harjoitukset ja koulutukset

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien kansainvälisiä harjoituksia ja koulutuksia.

Kansainvälinen harjoitustoiminta näkyy myös reservissä
Porin prikaati

Kansainvälinen harjoitustoiminta näkyy myös reservissä

Maavoimien harjoitustoiminta on näkynyt toukokuussa kattavasti eri puolilla Suomea ja jopa ulkomailla. Kansainvälisen harjoitustoiminnan myötä myös Porin prikaatin varusmiehet ja henkilökunta ovat harjoitelleet ja parantaneet yhteensopivuuttaan paitsi omien joukkojen, mutta myös liittolaisten ja lähimmän kumppanimme Ruotsin kanssa. Varusmiesten ja henkilökunnan lisäksi harjoitusjoukot ovat muodostuneet reserviläisistä, jotka ovat päässeet varusmiespalveluksen aikana opittujen taitojen kertaamisen lisäksi oppimaan uutta.
30.5.2023 | 13.40
Ensimmäinen suomalais-ranskalainen CIMIC-projekti valmistui Libanonissa
Maavoimat

Ensimmäinen suomalais-ranskalainen CIMIC-projekti valmistui Libanonissa

UNIFIL-operaation ensimmäinen yhteinen suomalais-ranskalainen CIMIC-projekti valmistui Etelä-Libanonissa Kafr Kelan kylässä. Hankkeessa uudistettiin Kafr Kelan sähköntuotannon suorituskykyä ja sähköverkkoa. Projektin valmistumista juhlistettiin perjantaina 17. maaliskuuta.
18.3.2023 | 14.13
Yhdessä - #together
Jääkäriprikaati

Yhdessä - #together

Jääkäriprikaatin kesän harjoitustoiminta on ollut voimakkaan kansainvälistä. Olemme harjoitelleet sekä Pohjois-Norjaan sijoitettujen norjalaisten joukkojen ja ennen kaikkea Yhdysvaltojen 101. maahanlaskudivisioonan osien kanssa. Harjoittelu on pitänyt sisällään niin yksilö- kuin joukkokohtaista koulutusta taistelukoulutuksesta kovapanosammuntoihin. Kokemukset ovat pelkästään positiivisia. Kesän lähestyessä loppuaan myös tämänkertainen kansainvälinen harjoituskokonaisuus kääntyy vähitellen loppusuoralle. 
15.8.2022 | 10.36
Pohjoinen Pitää!
Jääkäriprikaati

Pohjoinen Pitää!

Jääkäriprikaatin PUUKKO 122 -taisteluharjoitus saatiin päätökseen 3.6. Harjoitus oli erittäin onnistunut ja osoitti prikaatin joukkojen suorituskyvyn olevan erittäin korkealla tasolla.
6.6.2022 | 11.56
´