Hyppää sisältöön

Maavoimien kansainväliset harjoitukset ja koulutukset

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien kansainvälisiä harjoituksia ja koulutuksia.

Tekniikan reserviläiset yhteyksien luojina
Panssariprikaati

Tekniikan reserviläiset yhteyksien luojina

Paikallisjoukkojen reserviläisiin kuuluu eri alojen asiantuntijoita, jotka tuovat siviiliosaamisensa puolustusvoimien käyttöön myös paikallisella tasolla. Tekniikan alan reserviläisten varassa lepää paljon, sillä he luovat sen alustan, jonka päällä puolustusvoimien moninaiset tietojärjestelmät pyörivät. 
10.9.2021 | 7.57
Kaartin jääkärirykmentti

Reserviläiset pelastusjoukkueen osana - paikallispuolustus tarvitsee erityisosaajansa

Syksyn Kehä 21 paikallispuolustusharjoitukseen on kutsuttu kertausharjoitukseen myös pelastusjoukkueen reserviläiset. Ensimmäistä kertaa järjestetty rauniopelastuksen perustaitoja opettava harjoitus on tuonut reserviläisille lisää hyödyllistä ja arvokasta kokemusta. Pelastusjoukkue koostuu paikallispuolustusharjoituksessa reserviläisistä ja sotilaspalokunnan henkilökunnasta.
9.9.2021 | 23.53
Paikallisturvallisuus kehittyy yhteistyöllä
Porin prikaati

Paikallisturvallisuus kehittyy yhteistyöllä

Rauma 21 -paikallispuolustusharjoituksen painopisteenä on viranomaisten välinen yhteistyö hybridiuhkatilanteissa, joissa yhteiskunnan toimintaan pyritään vaikuttamaan laaja-alaisesti.
9.9.2021 | 16.13
Hybridivaikuttamista Kotkan satama-alueella
Maasotakoulu

Hybridivaikuttamista Kotkan satama-alueella

Viranomaisten välinen tiedonvaihto ja johtamisvastuu ovat keskeisiä tekijöitä epäselvissä onnettomuustilanteissa. Puolustusvoimat harjoittelee yhteistyötä osana Etelä-Kymi 21 -paikallispuolustusharjoitusta.
7.9.2021 | 20.51