Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin saapumiserän 1/23 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus

Julkaisuajankohta 5.8.2022 9.00
Panssariprikaatin saapumiserän 1/23 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus

Panssariprikaatin 1/23 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään Parolannummella perjantaina 10.2.2023 klo 12 alkaen. Tilaisuus on avoin yleisölle.

Sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus lähetetään suoratoistona verkossa 10.2.2023 klo 11.50 alkaen, ja tallenne tilaisuudesta on katsottavissa verkossa myös jälkikäteen. Linkki suoratoistoon: Panssariprikaatin sotilasvala ja -vakuutus 1/23 - YouTube

Sotilasvala- ja vakuutustilaisuus Parolannummella 10.2.2023

Katselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Rainer Kuosmanen. Paraatijoukkoja komentaa Panssariprikaatin esikuntapäällikkö everstiluutnantti Hannu Koivisto. Sotilasvalan ja sotilasvakuutuksen esilukijana toimii Etelä-Hämeen Reserviläispiirin toiminnanjohtaja Sonja Airikka. Kenttähartauden toimittaa sotilaspastori Pasi Hakkarainen.

Sotilasvakuutustilaisuuden musiikista vastaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan reserviläisistä muodostuva Leijona-rumpuryhmä ja sotilasvalatilaisuuden musiikista vastaa Kaartin soittokunta. Sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuden jälkeen on ohimarssi. 

Alueella on Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen Sotilaskotiyhdistysten myyntipisteitä sekä Leijona Cateringin varuskuntaravintola Rubenin hernekeiton myyntipiste.  

Tilaisuuden ohjelma

 Klo 12.00  Sotilasvakuutus, Lippukenttä
 Klo 13.00

 Katselmus, kenttähartaus, sotilasvala ja ohimarssi, Lippukenttä

 

Saapuminen ja pysäköinti

Pysäköintialueita löytyy Panssariprikaatin läheisyydestä. Pysäköintialueet on osoitettu oheisessa kuvassa. Suosittelemme varaamaan aikaa saapumiseen ja pysäköintiin.

Liikennerajoitteet

Varuskunta-alueen ulkopuolella ei ole liikennerajoitteita, mutta suosittelemme varautumaan liikenneruuhkiin Parolannummen alueella. 

Katselmusryhmitys

Paraatijoukkojen katselmusryhmitys joukkoyksiköittäin on esitetty oheisessa kuvassa. 

Valokuvaus sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudessa on sallittu. Tilaisuudessa ei sallita dronekuvausta. Suosittelemme varautumaan tilaisuuteen sään mukaisella vaatetuksella ja lämpimillä jalkineilla.

 

Tervetuloa Panssariprikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuteen!

 

Seuraa Panssariprikaatia somessa: 

Twitter: @PanssariPR

Facebook: Panssariprikaati - Armoured Brigade

Instagram: @maavoimat

Joukko-osasto Paraatit ja juhlat Parolannummi, Hattula