Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin saapumiserän 1/23 sotilasvala- ja -vakuutustilaisuudet

Julkaisuajankohta 5.8.2022 9.00
henkilöt kuvassa vala-asennossa
Panssariprikaatin sotilasvalatilaisuus

Panssariprikaatin 1/23 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään perjantaina 10.2.2023 klo 13.00 Parolannummella.

Parolannummen tilaisuus on avoin yleisölle. Sotilasvala- ja -vakuutustilaisuudet lähetetään suoratoistona verkossa. Lähetyksiä voi seurata reaaliaikaisesti, ja tilaisuuksien jälkeen videotallenteet ovat katsottavissa suoratoistolinkin kautta loppuvuoden 2023 ajan.

Linkit suoratoistoon julkaistaan valaviikon aikana. 

Valokuvaus sotilasvala- ja vakuutustilaisuuksissa on sallittu. Tilaisuuksissa ei sallita dronekuvausta. Suosittelemme varautumaan tilaisuuksiin sään mukaisella vaatetuksella.

Sotilasvala- ja vakuutustilaisuus Parolannummella 10.2.2023

Katselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Rainer Kuosmanen. Paraatijoukkoja komentaa esikuntapäällikkö everstiluutnantti Hannu Koivisto. Sotilasvalan ja -vakuutuksen esilukijana (tarkentuu myöhemmin).

Kenttähartauden toimittaa sotilaspastori Pasi Hakkarainen. Sotilasvalatilaisuuden musiikista vastaa Kaartin soittokunta. Sotilasvala- ja -vakuutustilaisuuden jälkeen on ohimarssi. Alueella on Hämeenlinnan, Lahden ja Riihimäen Sotilaskotiyhdistysten myyntipisteitä. 

Tilaisuuden ohjelma

Klo 12.00 Sotilasvakuutus, Lippukenttä
Klo 13.00

Katselmus, kenttähartaus, sotilasvala ja ohimarssi, Lippukenttä

 

Saapuminen ja pysäköinti

Pysäköintialueena toimii Panssariprikaatia vastapäätä oleva pysäköintialue, Parolannummentie 298. Suosittelemme varaamaan aikaa saapumiseen ja pysäköintiin.

Liikennerajoitteet

Varuskunta-alueen ulkopuolella ei ole liikennerajoitteita, mutta kehotamme varautumaan liikenneruuhkiin Parolannummen alueella. 
 
Tervetuloa Panssariprikaatin sotilasvala- ja -vakuutustilaisuuksiin!

Joukko-osasto Paraatit ja juhlat Parolannummi, Hattula