Hyppää sisältöön

Tarkemmat tiedot 2/22 tilaisuuksista täydentyvät kesäkuussa 2022
Panssariprikaatin saapumiserän 2/22 sotilasvala- ja -vakutuustilaisuudet

28.7.2020 14.00
henkilöt kuvassa vala-asennossa
Panssariprikaatin sotilasvalatilaisuus

Panssariprikaatin 2/22 saapumiserän sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuus järjestetään kahtena eri tilaisuutena ensin Forssassa 11.8.2022 klo1700 (Jääkäritykistörykmentti) ja Parolannummella 12.8. klo1700.

 Sekä sotilasvakuutus että  molemmat sotilasvalatilaisuudet lähetetään suoratoistona ja sitä on mahdollista seurata verkossa reaaliaikaisesti sekä tallenteena tilaisuuden jälkeen. Lähetyksen tallenteet on katsottavissa saman linkin kautta syksyn 2022 ajan. 


Katselmukset suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Rainer Kuosmanen. Paraatijoukkoja komentaa esikuntapäällikkö XX. Sotilasvalan ja -vakuutuksen esilukijana toimii ... Valatilaisuuden soittotoiminnasta vastaa ...


Sekä sotilasvakuutus että molemmat sotilasvalatilaisuudet lähetetään suoratoistona verkossa; tilaisuuksia on mahdollista seurata oheisen linkin kautta. Lähetyksen tallenne on katsottavissa saman linkin kautta syksyn 2022 ajan. Lähetys on juonnettu. Osastokohtaisten valojen väliaikoina pääset virtuaalisesti tutustumaan mm Panssariprikaatin varusmieskoulutukseen sekä kuulet alokkaiden mietteitä siitä, miten palvelus on lähtenyt käyntiin.

 
Tilaisuuksia pääset seuraamaan oheisen linkin kautta:


Tervetuloa  vala- ja vakuutustilaisuuksiin!

Aikataulu


Sotilasvakuutus
    
Sotilasvalat
 

 


 


 

Joukko-osasto Paraatit ja juhlat Parolannummi, Hattula