Hyppää sisältöön

Utin jääkärirykmentin sotilasvala- ja vakuutustilaisuus 17.8.2024

Utin jääkärirykmentillä on ilo kutsua alokkaiden läheiset rykmentin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuteen lauantaina 17. elokuuta 2024.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu varusmiespalvelusta suorittavan alokkaan kautta viimeistään 5.8. kuluessa. Tilaisuuteen osallistuvien omaisten ja läheisten määrää joudutaan rajoittamaan noin 6 henkilöön/varusmies.

Saapuminen tilaisuuteen ja poistuminen alueelta

Utin jääkärirykmentti sijaitsee noin 12 kilometriä Kuutostietä (VT6) Kouvolasta Lappeenrannan suuntaan. Tie varuskunta-alueelle kulkee Utin ABC-aseman vierestä.

Käänny VT6:n yläopasteessa lukevan VARUSKUNTA-kyltin suuntaan ja aja suoraan, niin saavut alueelle nuolen osoittamasta suunnasta. 

Navigaattorilla lähimmäksi tuo osoite Aarnikotkantie 1 tai Lentoportintie 11, Kouvola.

Saapuessanne sotilaspoliisit opastavat pysäköinnissä ja liikkumisessa alueella. Siirtyminen karttaan merkityltä pysäköintialueelta valan tapahtumapaikoille tapahtuu jalkaisin. 

Poistuessanne pyydämme käyttämään karttaan merkittyjä poistumisreittejä sen mukaan lähdettekö Kouvolan vai Lappeenrannan suuntaan.

Mikäli alueelle muodostuu ruuhkaa, toivomme malttia ja kärsivällisyyttä. Noudattakaa sotilaspoliisien liikenteenohjausta, kiitos. 

Ohjelma

Voitte saapua varuskunta-alueelle seuraavasti

  • klo 08.45 alkaen sotilasvakuutuksen antavien varusmiesten läheiset (varusmiehet eivät vanno sotilasvalaa) 
  • klo 09.30 alkaen sotilasvalaa seuraamaan tulevat läheiset.

Sotilasvala ja -vakuutustilaisuuden ohjelma on seuraava

  • 09.15 - 09.30 sotilasvakuutus (vain vakuutuksen antavien varusmiesten läheisille)
  • 10.00 - 11.00 sotilasvala ja ohimarssi
  • 11.00 - 13.30 kalustoesittely
  • 11.00 - 14.00 lounas ja tutustuminen varusmiesyksiköiden tiloihin
  • 14.45 (noin) varusmiesten loma alkaa.

Varusmiesten lomat alkavat lounaan ja lomatarkastuksen päätyttyä. Läheiset voivat tulla seuraamaan lomatarkastusta noin klo 14.30 alkaen tai käyttää odotusajan esimerkiksi sotilaskodissa (samassa rakennuksessa varuskuntaravintolan kanssa).

Ulkomaan kansalaiset

Ulkomaan kansalaisten pääsy varuskunta-alueelle edellyttää, että heidän passinsa tai poliisin myöntämän henkilökorttinsa tietolehdestä toimitetaan viimeistään 5.8. kuluessa kopio (skannattu tiedosto tai valokuva) Utin jääkärirykmentin turvallisuusalalle, sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Ulkomaan kansalaisten tulee varuskunta-alueelle saavuttuaan ilmoittautua kulunvalvontapaikalla olevalle sotilaspoliisille ja heillä tulee olla mukanaan se passi tai henkilökortti, josta on aiemmin toimitettu kopio yksikköön.

Valokuvaus

Valokuvaus on sallittua kaikissa sotilasvala- ja vakuutustilaisuuden ohjelmaan merkityissä tapahtumissa sekä alokkaan tuvassa. Muutoin kuvaaminen varuskunta-alueella ei ole sallittua.

Mikäli teillä on tapahtumaan liittyen kysymyksiä, joihin varusmiespalvelusta suorittava alokkaanne ei osaa vastata, voitte lähettää sähköpostia osoitteella [email protected].

 

Tarkasta aikataulu ja ohjeet lähempänä tilaisuutta

Sotilasvala ja -vakuutustilaisuuteen liittyvä aikataulu ja ohjeet saattavat tarkentua vielä ennen tapahtumaa. Mahdolliset päivitykset näkyvät tämän sivun alalaidasta.


Tervetuloa Utin jääkärirykmenttiin!

Sivua päivitetty:
xx

 

´