Hyppää sisältöön

Utin jääkärirykmentin sotilasvala- ja vakuutustilaisuus 12.8.2023

Utin jääkärirykmentillä on ilo kutsua alokkaiden läheiset rykmentin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuteen lauantaina 12. elokuuta 2023.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu varusmiespalvelusta suorittavan alokkaan kautta viimeistään 31.7. kuluessa. Tilaisuuteen osallistuvien omaisten ja läheisten määrää joudutaan rajoittamaan 3-5 henkilöön/varusmies.

Saapuminen tilaisuuteen

Utin jääkärirykmentti sijaitsee noin 12 kilometriä Kuutostietä (VT6) Kouvolasta Lappeenrannan suuntaan. Tie varuskunta-alueelle kulkee Utin ABC-aseman vierestä.

Voitte saapua varuskunta-alueelle seuraavasti

  • klo 08.45 alkaen sotilasvakuutuksen antavien varusmiesten (eivät vanno sotilasvalaa) läheiset
  • klo 09.30 alkaen sotilasvalaa seuraamaan tulevat läheiset.

Käänny VT6:n yläopasteessa lukevan VARUSKUNTA-kyltin suuntaan ja aja suoraan, niin saavut alueelle nuolen osoittamasta suunnasta. Navigaattorilla lähimmäksi tuo osoite Aarnikotkantie 1 tai Lentoportintie 11, Kouvola.

Saapuessanne sotilaspoliisit opastavat pysäköinnissä ja liikkumisessa alueella. Siirtyminen pysäköintialueelta valan tapahtumapaikoille tapahtuu jalkaisin. 

Ulkomaan kansalaisten pääsy varuskunta-alueelle edellyttää, että heidän passinsa tai poliisin myöntämän henkilökorttinsa tietolehdestä toimitetaan kopio (skannattu tiedosto tai valokuva) alokkaan kautta saapumiserän johtajalle viimeistään 31.7. kuluessa. Ulkomaan kansalaisten tulee varuskunta-alueelle saavuttuaan ilmoittautua kulunvalvontapaikalla olevalle sotilaspoliisille ja heillä tulee olla mukanaan se passi tai henkilökortti, josta on aiemmin toimitettu kopio yksikköön.

Ohjelma

Sotilasvala ja -vakuutustilaisuuden ohjelma on seuraava 

  • 09.15 - 09.30 sotilasvakuutus (vain vakuutuksen antavien varusmiesten läheisille)
  • 10.00 - 11.00 sotilasvala ja ohimarssi
  • 11.00 - 13.30 kalustoesittely
  • 12.00 alk lounas ja tutustuminen yksikköön (lounas yksiköittäin, oman varusmiehen yksikön mukana)
  • lomatarkastus
  • 14.45 (noin) varusmiesten loma alkaa

Varusmiesten lomat alkavat lounaan ja lomatarkastuksen päätyttyä. Läheiset voivat käyttää odotusajan esimerkiksi sotilaskodissa, joka on samassa rakennuksessa varuskuntaravintolan kanssa.

Valokuvaus

Valokuvaus on sallittua kaikissa sotilasvala- ja vakuutustilaisuuden ohjelmaan merkityissä tapahtumissa. Muutoin kuvaaminen varuskunta-alueella ei ole sallittua.

Mikäli teillä on tapahtumaan liittyen kysymyksiä, joihin varusmiespalvelusta suorittava alokkaanne ei osaa vastata, voitte lähettää sähköpostia osoitteella [email protected].


Tervetuloa Utin jääkärirykmenttiin!
 

 

´