Hyppää sisältöön

Utin jääkärirykmentin sotilasvala- ja vakuutustilaisuus 9.2.2024

Utin jääkärirykmentillä on ilo kutsua alokkaiden läheiset rykmentin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuteen perjantaina 9. helmikuuta 2024.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu varusmiespalvelusta suorittavan alokkaan kautta viimeistään 29.1. kuluessa. Tilaisuuteen osallistuvien omaisten ja läheisten määrää joudutaan rajoittamaan noin 6 henkilöön/varusmies.

Saapuminen tilaisuuteen ja poistuminen alueelta

Utin jääkärirykmentti sijaitsee noin 12 kilometriä Kuutostietä (VT6) Kouvolasta Lappeenrannan suuntaan. Tie varuskunta-alueelle kulkee Utin ABC-aseman vierestä.

Käänny VT6:n yläopasteessa lukevan VARUSKUNTA-kyltin suuntaan ja aja suoraan, niin saavut alueelle nuolen osoittamasta suunnasta. 

Navigaattorilla lähimmäksi tuo osoite Aarnikotkantie 1 tai Lentoportintie 11, Kouvola.

Saapuessanne sotilaspoliisit opastavat pysäköinnissä ja liikkumisessa alueella. Siirtyminen karttaan merkityltä pysäköintialueelta valan tapahtumapaikoille tapahtuu jalkaisin. 

Poistuessanne pyydämme käyttämään karttaan merkittyjä poistumisreittejä sen mukaan lähdettekö Kouvolan vai Lappeenrannan suuntaan.

Mikäli alueelle muodostuu ruuhkaa, toivomme malttia ja kärsivällisyyttä. Noudattakaa sotilaspoliisien liikenteenohjausta, kiitos. 

Ohjelma

Voitte saapua varuskunta-alueelle seuraavasti

  • klo 07.45 alkaen sotilasvakuutuksen antavien varusmiesten läheiset (varusmiehet eivät vanno sotilasvalaa) 
  • klo 08.30 alkaen sotilasvalaa seuraamaan tulevat läheiset.

Sotilasvala ja -vakuutustilaisuuden ohjelma on seuraava

  • 08.15 - 08.30 sotilasvakuutus (vain vakuutuksen antavien varusmiesten läheisille)
  • 09.00 - 10.00 sotilasvala ja ohimarssi
  • 10.00 - 12.00 kalustoesittely, lounas ja tutustuminen yksikköön
  • 12.00 - 12.30 alokkaiden omaa ohjelmaa yksikössä
  • 12.30 - 13.00 lomatarkastus, jota läheiset voivat seurata 
  • 13.00 varusmiesten loma alkaa.

Varusmiesten lomat alkavat lounaan ja lomatarkastuksen päätyttyä. Läheiset voivat tulla seuraamaan lomatarkastusta klo 12.30 alkaen tai käyttää odotusajan esimerkiksi sotilaskodissa (samassa rakennuksessa varuskuntaravintolan kanssa).

Ulkomaan kansalaiset

Ulkomaan kansalaisten pääsy varuskunta-alueelle edellyttää, että heidän passinsa tai poliisin myöntämän henkilökorttinsa tietolehdestä toimitetaan viimeistään 29.1 kuluessa kopio (skannattu tiedosto tai valokuva) Utin jääkärirykmentin turvallisuusalalle, sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Ulkomaan kansalaisten tulee varuskunta-alueelle saavuttuaan ilmoittautua kulunvalvontapaikalla olevalle sotilaspoliisille ja heillä tulee olla mukanaan se passi tai henkilökortti, josta on aiemmin toimitettu kopio yksikköön.

Valokuvaus

Valokuvaus on sallittua kaikissa sotilasvala- ja vakuutustilaisuuden ohjelmaan merkityissä tapahtumissa sekä alokkaan tuvassa. Muutoin kuvaaminen varuskunta-alueella ei ole sallittua.

Mikäli teillä on tapahtumaan liittyen kysymyksiä, joihin varusmiespalvelusta suorittava alokkaanne ei osaa vastata, voitte lähettää sähköpostia osoitteella [email protected].


Tervetuloa Utin jääkärirykmenttiin!


 

 

´