Hyppää sisältöön

Kuvituskuva, jossa joukko varusmiehiä marssii tiellä poispäin kamerasta. Ympärillä syksyn värjäämiä lehtipuita.
Säkylän varusmiestoimikunta

Säkylän varusmiestoimikunta, eli VMTK, on varusmiehen asialla. VMTK:n tärkeimpiin tehtäviin kuuluu liikuntakerhojen, lomakuljetusten ja erilaisten tapahtumien organisointi sekä varusmiesten edunvalvonta.

Varusmiestoimikunta näkyy monin tavoin varusmiesten arjessa: lomakuljetukset ja liikuntakerhot ovat toimikunnan kädenjälkeä, ja toimistollamme ovi käy tiheään varsinkin vapaa-ajalla. Yksikköedustajiemme kautta keräämme tietoa varusmiespalveluksen arjen sujumisesta. VMTK:n puheenjohtajalla on suora esitysoikeus prikaatin komentajalle: kaikki ehdotukset ja ideat varusmiespalveluksen parannuksista kannattaa siis kertoa toimikunnan jäsenille, jotta ne viedään eteenpäin. VMTK:n toimistolla Sotilaskodin yläkerrassa työskentelee kolme särmää varusmiestä:

  • Puheenjohtaja, kersantti Emmi Hernberg
  • VMTK-sihteeri, jääkäri Veeti Kallio

  • TOS-asiamies, jääkäri Onni Ahtola

Säkylän varusmiestoimikunnan SOME-agentti ylläpitää Varusmiestoimikunnan Instagram-tiliä @sakyla_vmtk. Ota IG-tili seurantaan, sillä siellä julkaistaan tärkeää, hyödyllistä ja viihteellistä sisältöä varusmiespalvelukseen liittyen!

Varusmiestoimikunnan puheenjohtaja on alikersantti ja hänen palvelusaikansa on 347 vuorokautta. Muiden VMTK-tehtävien palvelusaika on 255 vuorokautta. Kaikkiin VMTK-tehtäviin haetaan alokasjakson loppupuolella. Jos olet kiinnostunut varusmiespalveluksen suorittamisesta VMTK:lla, tule rohkeasti toimistolle kysymään lisätietoja!

Ilmoittautuminen lomakuljetuksiin TÄSTÄ!

´