Hyppää sisältöön

Harjoitukset Maavoimissa

Tällä sivulla voit seurata Maavoimien suurimpia harjoituksia.

Artikkelit

Sotilaspoliisien paikallispuolustus vie Säkylän metsistä Salon kaupunkiin
Porin prikaati

Sotilaspoliisien paikallispuolustus vie Säkylän metsistä Salon kaupunkiin

Paikallispuolustus tarkoittaa eri toimijoille eri asioita. Sotilaspoliisina palveleville varusmiehille paikallispuolustus ja sen koulutus näyttäytyvät isossa roolissa koko palveluksen ajan. Palveluksena loppusuoralla olevat sotilaspoliisit pääsevät Salo 21 -paikallispuolustusharjoituksessa näyttämään niitä käytännön taitoja, mitä palveluksesta on jäänyt käteen.
7.3.2021 | 19.26
Panssariprikaati

Laukausmelua ja pimeäammuntaa Hätilän harjoitusalueella

Panssariprikaatin Jääkäritykistörykmentti järjestää Panssariprikaatin saapumiserän 1/2021 ampumaharjoituksen Hätilän ampuma- ja harjoitusalueella 27.3.2021–1.4.2021.
2.3.2021 | 16.21
Lapin rajavartiosto – haastavien olosuhteiden turvallisuusviranomainen
Jääkäriprikaati

Lapin rajavartiosto – haastavien olosuhteiden turvallisuusviranomainen

Viranomaisten välisellä yhteistyöllä on Lapin harvaan asutulla alueella keskeinen rooli. Se mahdollistaa kansalaisten nopean avunsaannin, jos jotain tapahtuu. Lisäksi viranomaisten välisellä yhteistyöllä säästetään resursseja, kun jokaisen viranomaisen ei tarvitse varautua kaikkeen. Viranomaisyhteistyön avulla saadaan myös luotua tilannekuva siitä, mitä Lapin alueella tapahtuu ja millaisia ilmiöitä on mahdollisesti kehittymässä. Tämä taas tukee kunkin viranomaisen toiminnan suunnittelua. Paikallispuolustusharjoitukset ovat hyvä esimerkki siitä, miten viranomaisten välistä yhteistyötä voidaan harjoitella.
2.3.2021 | 7.45
Paikallispuolustusharjoitus Kehä 21 pääkaupunkiseudulla
Kaartin jääkärirykmentti

Paikallispuolustusharjoitus Kehä 21 pääkaupunkiseudulla

Kaartin jääkärirykmentin johtama Kehä 21 -paikallispuolustusharjoitus järjestetään 6.-11.3.2021 pääkaupunkiseudulla. Harjoitusjoukkojen vahvuus on noin 700 henkilöä koostuen varusmiehistä, reserviläisistä ja henkilökunnasta.
23.2.2021 | 17.13