Hyppää sisältöön

Jääkäriprikaati, Rovaniemi

JTK eli Jääkäritoimikunta on Jääkäriprikaatin varusmiestoimikunta, joka toimii kahdella paikkakunnalla, Sodankylässä sekä Rovaniemellä. Tämä sivu koskee Rovaniemen toimipistettä ja sen järjestämiä tapahtumia sekä muita tiedotteita.

Jääkäritoimikunnan Rovaniemen päädyssä työskentelee kolme nohevaa varusmiestä. Varapuheenjohtaja, TOS-asiamies, sihteeri ja some-agentti.

JTK:n tavoitteena on edistää varusmiesten hyvinvointia ja palvelusmotivaatiota järjestämällä erilaisia tapahtumia ja ylläpitämällä vapaa-ajan toimintaa. Jääkäritoimikunnalle voi tehdä aloitteita varusmiesten hyvinvoinnin kehittämiseksi varuskunnassamme, esim. uusia VLK-kerhoja tai materiaalihankintoja. Varusmiehillä on myös mahdollisuus tehdä kansallisia aloitteita, joita Jääkäritoimikunta vie eteenpäin kaksi kertaa vuodessa järjestettävillä VMTK-päivillä. Aloitteet voivat koskea esimerkiksi palvelusturvallisuutta, yleistä viihtyvyyttä tai varusmiesten oikeudellista asemaa.

JTK tiedottaa aktiivisesti varuskunnan asioista sekä on varusmiehien tukena ja apuna saapumiserien Facebook-ryhmissä.

Rovaniemen JTK:lla on peli/soittohuone sotilaskodin alakerrassa, josta löytyy tuoreimmat pelikonsolit sekä useita pelejä ja erilaisia soittimia. Jääkäritoimikunnalta on myös mahdollista saada lippuja paikallisten urheiluseurojen kotiotteluihin.

´