Hyppää sisältöön

Tervetuloa varusmiespalvelukseen Uttiin heinäkuussa 2021

Varusmiespalveluksesi alkaa maanantaina 5. heinäkuuta, jolloin voit saapua rykmenttiin kello 10 alkaen. Paikalla on oltava viimeistään kello 16. 

Yksikkösi on joko Tukikomppania tai Laskuvarjojääkärikomppania, johon varusmiehet on valittu erillisen valintakokeen kautta.

Tutustu alla olevaan alokasmateriaaliin ajoissa ja ota yhteyttä, jos on kysyttävää. Tutustumista ei kannata jättää viimeiseen viikonloppuun ennen palveluksen alkua. Huomioithan, että viikonloppuisin ja pyhäpäivinä lähetettyihin kysymyksiin vastaaminen voi siirtyä seuraavalle arkipäivälle.

Alokaskyselyyn on vastattava viimeistään 18.6.2021.

Matkalippu on palveluksenaloitusmääräyksessä. Jos olet hukannut määräyksen, pyydä ajoissa uusi aluetoimistoltasi. 

Nykyisessä COVID 19 -tilanteessa Puolustusvoimat huolehtii varusmiesten ja henkilökunnan terveydestä kaikin keinoin ja kaikissa tilanteissa. Käytössä olevilla rajoittamis- ja sopeuttamistoimilla mahdollistamme turvallisen palveluksen ja turvaamme kaikkien asevelvollisten koulutuksen menestyksekkään toteutumisen koulutustavoitteiden mukaisesti.

Huomioithan seuraavat asiat palvelukseen saapuessasi:

  • ulkomailla käyntiä ei suositella alle 14 vuorokautta ennen palveluksen alkamista
    • käynti  aiheuttaa 14 vuorokauden karanteenin
  • jos sairastut, etkä pääse saapumaan palvelukseen määräajan puitteissa, hae lääkärintodistus sairaudesta ja ole yhteydessä omaan aluetoimistoosi ja Utin jääkärirykmenttiin
    • katso yhteystiedot alokasinfon lopusta
  • suosittelemme minimoimaan sosiaaliset kontaktit kolmen vuorokauden ajan ennen palveluksen aloittamista (perjantaista 2.7. alkaen).

Alla olevat ohjeet ovat poikkeavat joiltakin osin varusmiesyksiköiden välillä, joten varmista, että luet oikean yksikön ohjeet.