Hyppää sisältöön

Tervetuloa varusmiespalvelukseen Uttiin heinäkuussa 2023

Varusmiespalveluksesi alkaa maanantaina 3. heinäkuuta, jolloin voit saapua rykmenttiin kello 10 alkaen. Paikalla on oltava viimeistään kello 16. Suosittelemme kuitenkin saapumista jo kello 14 mennessä.

Palveluspaikkasi on Utin jääkärirykmentti ja yksikkösi Tukikomppania tai Laskuvarjojääkärikomppania. Alla olevat ohjeet ovat poikkeavat joiltakin osin varusmiesyksiköiden välillä, joten varmista, että luet oikean yksikön ohjeet.

Tutustu alla olevaan alokasmateriaaliin ajoissa ja ota yhteyttä, jos on kysyttävää. Tutustumista ei kannata jättää viimeiseen viikonloppuun ennen palveluksen alkua. Huomioithan, että viikonloppuisin ja pyhäpäivinä lähetettyihin kysymyksiin vastaaminen voi siirtyä seuraavalle arkipäivälle.

Alokaskyselyyn on vastattava viimeistään 11.6.2023.

Matkustamiseen liittyviä ohjeita on kotiin tulevassa alokaskirjeessä. Ohjeet löytyvät myös alla olevasta alokasinfosta. Jos käytät julkisia liikennevälineitä saapuessasi palvelukseen, on sinun pyydettäessä esitettävä palveluksen aloittamismääräys. Tarvitset palveluksen aloittamismääräyksen myös tullessasi varuskuntaan. Jos olet hukannut määräyksen, pyydä ajoissa uusi aluetoimistoltasi.