Hyppää sisältöön

Kaartin soittokunnan konsertit ja muut julkiset esiintymiset peruttu kesäkuun 2020 loppuun saakka

Kaartin jääkärirykmenttiKaartin soittokunta
Julkaisuajankohta 17.4.2020 16.04
Tiedote
Kaartin soittokunta esiintyy Espan puistossa esiintymislavalla

Sotilasmusiikkialan konsertit ja muut julkiset esiintymiset on peruttu koronavirusepidemian vuoksi kesäkuun 2020 loppuun saakka.

Puolustusvoimat tiedotti uusista muutoksista ja peruutuksista 15.4.2020. Jo aikaisemmin sotilasmusiikkialan yleisötapahtumat ja konserttikiertueet oli peruttu toukokuun loppuun saakka 13.3.2020 tehdyllä päätöksellä Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti koronavirustartuntojen (COVID-19) ehkäisemiseksi.

Vartioparaatit ja MIL-Espa -konsertit on peruttu touko- ja kesäkuun osalta. Myös Kaartin soittokunnan esiintymien Taidekeskus Salmelan avajaiskonsertissa on peruttu.

Puolustusvoimien kesäkiertue 2020 on peruttu kokonaisuudessaan. Seuraava kesäkiertue käynnistyy kesäkuussa 2021.

Vallitsevassa tilanteessa Kaartin soittokunnan musiikkia ja kuulumisia voi seurata Facebookissa ja Instagramissa sekä Puolustusvoimien sotilasmusiikki-soittolistalla YouTubessa.

Lippujen vaihto- tai palautusoikeus selviää kunkin konsertin lipunmyyntipisteestä. Myyntipisteet ovat tilanteesta johtuen ruuhkautuneet, joten toivomme malttia asian suhteen.

Loppukesälle suunniteltujen yleisötapahtumien toteutumisesta ja mahdollisten uusien tilaisuuksien järjestämisestä tiedotetaan myöhemmin.

´