Hyppää sisältöön

Karjalan prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet Vekaranjärvellä

Karjalan prikaati
Julkaisuajankohta 8.8.2023 10.32
Tiedote
Sotilaspuvuissa rivissä olevat henkilöt kuvattu takaapäin. Jokaisella nostettuna etu ja keskisormi pystyyn.

Karjalan prikaatin varusmiespalveluksen ja naisten vapaaehtoisen asepalveluksen heinäkuussa aloittaneet alokkaat vannovat sotilasvalan tai antavat sotilasvakuutuksen perjantaina 11.8.2023 Kouvolassa Vekaranjärvellä.

Sotilasvakuutustilaisuus järjestetään kello 11.15 Paraatikentällä ja sotilasvalatilaisuus alkaa kello 12.15 Paraatikentällä. Sotilasvalan ja sotilasvakuutuksen ottaa vastaan Karjalan prikaatin komentaja, prikaatikenraali Jyri Raitasalo. Paraatijoukkoja komentaa Karjalan prikaatin esikuntapäällikkö everstiluutnantti Mikko Saarelainen. Musiikista vastaa Rakuunasoittokunta. Valatilaisuuden jälkeen joukot järjestyvät ohimarssiin, jonka ottaa vastaan Karjalan prikaatin komentaja seurassaan valakaavan esilukija. Myös sotilasvakuutuksen antaneet ovat mukana ohimarssissa.

Tilaisuudet eivät ole kaikille avoimia. Alokkaat ovat toimittaneet kutsun läheisilleen.

Karjalan prikaatin sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuuksia pääsee seuraamaan myös verkon välityksellä. Lähetys alkaa perjantaina 11.8. valatilaisuudella klo 12.15, jonka jälkeen näemme ohimarssin ja aiemmin kuvatun vakuutuksen annon.

Lue lisätietoja päivästä ja katso livelähetys maavoimat.fi/karpr-sotilasvala-ja-vakuutustilaisuudet

´