Hyppää sisältöön

Läheisten päivä Karjalan prikaatissa

Karjalan prikaati
Julkaisuajankohta 9.1.2018 12.20
Tiedote

Karjalan prikaatin uusien alokkaiden läheiset ovat tervetulleita vierailulle ensimmäisen palvelusviikon päättyessä lauantaina tai sunnuntaina. Vierailupäivä valikoituu yksikön mukaan. Tervetuloa!

Läheisten päivänä vierailijat voivat tutustua palveluksen aloittaneen alokkaan tulevaan palvelusaikaan, perusyksikköön ja koulutuskalustoon. Lisäksi tapahtuma tarjoaa alokkaalle mahdollisuuden viettää aikaa läheistensä kanssa. Henkilöstö esittelee yksikön palvelustoimintaa ja vastaa läheisiä mahdollisiin askarruttaviin kysymyksiin. Päivän aikana on mahdollisuus kenttälounaaseen tai -päivälliseen (riippuen vierailuajasta) korvauksetta.

Vierailuajat:

Lauantaina 13.1.2018

Kymen jääkäripataljoona - KYMJP klo 10.00 - 14.50

Salpausselän ilmatorjuntapatteristo - SALPITPSTO klo 10.30 - 15.30

Itä-Suomen viestipataljoona - ISVP klo 11.15 - 16.10

Sunnuntaina 14.1.2018

Karjalan tykistörykmentti - KARTR klo 10.30 - 15.20

Karjalan huoltopataljoona - KARHP klo 11.00 - 16.00

Kymen pioneeripataljoona - KYMPIONP klo 11.30 - 16.40

Tarkempi aikataulu vierailupäivistä tästä.

Ulkomaalaiset vierailijat

Huomoithan, että ilman Karjalan prikaatista saatua erillistä lupaa ei voi tuoda varuskuntaan läheisiä, sukulaisia tai ystäviä, jotka ovat ulkomaan kansalaisia.

Alokkaat, jotka tuovat ulkomaan kansalaisia läheisten päivään, toimittavat tiedot vieraistaan yksikön päällikön kautta keskiviikkona 10.1. klo 12.00 mennessä turvallisuusupseerille ja komendantille. Jokaisesta ulkomaan kansalaisesta on ilmoitettava seuraavat tiedot: sukunimi, etunimet, syntymäaika, kansalaisuus, matkustusasiakirjan numero (passi tai EU kansalaisilla henkilötodistus), ammatti ja työnantaja

Ulkomaan kansalaisella on oltava aina isäntä vieraillessaan sotilaskohteessa, tällöin hänen ilmoittautumisensa tilaisuuteen ja tarvittavat tiedot toimitetaan isännän (alokas) välityksellä. Ulkomaan kansalainen ei voi ilmoittautua tilaisuuteen itse tai toimittaa tietojaan suoraan Karjalan prikaatin käsiteltäväksi.

Ulkomaalaisilla vierailla tulee olla mukanaan vierailulupaa varten ilmoitettu matkustusasiakirja (passi/ henkilötodistus) saapuessaan varuskuntaan ja se tulee kysyttäessä esittää sotilaspoliisille.

Liikenneyhteydet Karjalan prikaatiin

Huomioithan, että Vekaranjärvelle ei kulje julkista liikennettä kuin rajoitetusti. Esimekiksi lauantaina Kouvolan matkakeskuksesta lähtee bussi Vekaranärvelle klo 11 ja on perillä klo 12. Ja vastaavasti Vekaranjärveltä lähtee bussi klo 15.10 ja on perillä Kouvolan matkakeskuksessa klo 16.00. Kouvolan seudun bussiaikataulut http://bit.ly/2CRdKIZ

Ohjeita pysäköinnistä ja liikkumisesta varuskunta-alueella

Ajoneuvot pysäköidään varuskunnan paraatikentälle ja ajoharjoitteluradalle opastetusti.

Paraatikentältä ja ajoharjoitteluradalta läheiset opastetaan infopisteeseen, josta joukkoyksiköt kokoavat ja opastavat omat vierailijansa kootusti yksikköön. Kannattaakin pukeutua ulkona liikkumiseen sopivasti säätilan mukaan.

Ohjeita valo- ja videokuvaamisesta

Huomioithan, että valo- ja videokuvaaminen sotilasalueella on kielletty ilman erillistä lupaa paitsi sotilaskodissa ja kalustonäyttelyalueella omaan käyttöön.

Tervetuloa!

Karjalan prikaatin saapumiserän 1/18 Sotilasvala- ja -vakuutuspäivä on viiden viikon päästä perjantaina 9.2.2018. Läheiset ovat tervetulleita silloinkin seuraamaan päivän tapahtumia Vekaranjärvelle. Kutsu tulee alokkaan mukana ensimmäisten palvelusviikkojen aikana.

 

 

Joukko-osasto Vekaranjärvi, Kouvola
´