Hyppää sisältöön

Lappeenrannan aliupseereille kolmas sija frisbeegolfissa

Maasotakoulu
Julkaisuajankohta 16.7.2021 10.18
Tiedote
Joukkue tuulettaa kesäisissä tunnelmissa.

Aliupseeriliiton frisbeegolfmestaruuskisat 2021 järjestettiin 19. kesäkuuta Jyväskylän Laajavuoressa. Kisat järjesti Keski-Suomen Aliupseerit ry. Lappeenrannan Aliupseereista eli lähinnä Maasotakoulusta ja Rakuunasoittokunnasta kisoihin lähti 6-henkinen joukkue. Hyviä tuloksia tuli kotiintuomisina.

Mukana Lappeenrannan Aliupseereista olivat Santeri Huttu, Joonas Hytti, Santtu Penttilä, Olli Palomäki, Ville Myllykangas ja keväällä reserviin siirtynyt Esa Murtoaro. Joukkuekilpailun voitti Keski-Suomen Aliupseerit ry. Toiseksi tuli Kuopion Aliupseerit ja kolmanneksi Lappeenrannan Aliupseerit joukkueella Santeri Huttu, Joonas Hytti, Esa Murtoaro ja Santtu Penttilä.

10-vuotisjuhlakilpailuun osallistui 56 heittäjää.

- Rata sijaitsee Laajavuoren laskettelurinteillä, joten korkeuseroja on paljon ja rata on fyysisesti haastava. Sää oli mainio, puolipilvistä, lämmin. Mutta ei kuitenkaan liian kuuma, eikä kova tuulikaan ollut hankaloittamassa heittämistä. Toisen kierroksen alussa vähän ripsi vettä, mutta se tuntui lounastauon jälkeen enemmänkin piristävältä herätykseltä, Santeri Huttu kertoo.

Kaksikierroksisen kisan päätteeksi mestaruuden vei Niko Karttunen (Ylä-Savo) ja toiselle sijalle heitti Santeri Huttu (Lappeenranta, kuvassa).

Kolmas sija ratkesi tasatuloksessa olleiden Jali Honkasen (Keski-Suomi) ja Joonas Hytin (Lappeenranta) välillä sudden death -kisassa Honkasen hyväksi.

Maasotakoulu onnittelee hyvästä suorituksesta, ja toivottaa kaikille hyvää, rentouttavaa kesää!
 

´