Hyppää sisältöön

MILjazz 2023 -kiertue saapuu Kouvolaan

Karjalan prikaati
Julkaisuajankohta 16.5.2023 11.19
Tiedote
punaisella pohjalla MILjazz teksti

Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen. Kouvolaan kiertue saapuu 15.6.2023.

Ilmavoimien big band, soullaulaja Sami Saari ja Varusmiessoittokunnan showband viihdyttävät maksuttomassa ja kaikille avoimessa konsertissa Kasarminmäellä Rykmentinpuistossa klo 18-21.

Konserttiosuus alkaa klo 18, jolloin Ilmavoimien Big Band viihdyttää MILjazz-yleisöä kahden setin ajan. Ensimmäisessä osuudessa kuullaan kesäpäivän kruunaavia big band -klassikoita, josta ilta jatkuu mukaansatempaavalla show’lla yhdessä soulmuusikko Sami Saaren kanssa. Sami Saari tunnetaan suomisoulin uranuurtajana, ja Saari nousikin muun muassa hittikappaleidensa “Ainutkertainen” sekä Cheekinkin versioiman “Onnen Kyyneleet” tahdittamina yhdeksi 90-luvun tunnetuimmista artisteista.

Illan huipentaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband, jonka energinen esiintyminen hurmaa yleisön vuodesta toiseen. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina ovat niin klassisen rockin helmet ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Ennen konserttia on mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien toimintaan kalustonäyttelyssä ja esittelypisteillä. Kalustonäyttely on avoinna klo 16.00–21.00. Esillä on monipuolisesti Puolustusvoimien nykykalustoa. Esittelypisteillä saat tietoa myös varusmiespalveluksesta ja naisten vapaaehtoisesta palveluksesta sekä Puolustusvoimien tarjoamista ura- ja koulutusvaihtoehdoista. 

Kouvola-Utin Sotilaskotiyhdistyksen myyntipiste palvelee koko tilaisuuden ajan. Maista esimerkiksi maankuuluja munkkeja!

Konsertin aikataulu:

  • klo 18.00 Ilta käyntiin, Ilmavoimien Big Band 
  • klo 19.00 Ilmavoimien Big Band solistinaan Sami Saari
  • klo 20.15. Varusmiessoittokunnan Show Band
  • n. klo 21 Tapahtuma päättyy

Omilla autoilla saapuville on varattu parkkipaikkoja, mutta yleisöä kehotetaan suosimaan liikkumisessa kävelyä, pyöräilyä tai julkisia kulkuneuvoja. 

Tapahtumaan on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

 

Katso kaikki kiertueajat ja -paikkakunnat
Su 4.6. Jyväskylä         
Ti 6.6. Tampere        
To 8.6. Rovaniemi        
La 10.6. Kajaani        
Ke 14.6. Lappeenranta    
To 15.6. Kouvola        
Pe 16.6. Turku    

Aluetoimisto tai muu palvelupiste Kaakkois-Suomen aluetoimisto Kouvola Kymenlaakso Sotilasmusiikki
´