Hyppää sisältöön

MILjazz 2023 Rovaniemi

Jääkäriprikaati
Julkaisuajankohta 17.5.2023 8.27
Tiedote
kuvituskuva

Menevää musiikkia ja festaritunnelmaa Puolustusvoimien kiertueen tahdissa Rovaniemellä Koskipuistossa 8.6.2023!  

Konserttiosuus alkaa Koskipuistossa klo 18, jolloin Ilmavoimien Big Band viihdyttää MILjazz-yleisöä kahden setin ajan. Ensimmäisessä osuudessa kuullaan kesäpäivän kruunaavia big band -klassikoita, josta ilta jatkuu mukaansatempaavalla show’lla yhdessä soulmuusikko Sami Saaren kanssa. Sami Saari tunnetaan suomisoulin uranuurtajana, ja Saari nousikin muun muassa hittikappaleidensa “Ainutkertainen” sekä Cheekinkin versioiman “Onnen Kyyneleet” tahdittamina yhdeksi 90-luvun tunnetuimmista artisteista. 

Illan huipentaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Showband, jonka energinen esiintyminen hurmaa yleisön vuodesta toiseen. Varusmiesten tähdittämän noin 20-henkisen bilebändin bravuurina ovat niin klassisen rockin helmet ja menevät funkit, kuin myös nykypäivän tunnetuimmat pop- ja rap-hitit.

Ennen musiikista nauttimista on mahdollisuus tutustua Puolustusvoimien toimintaan kalustonäyttelyssä ja esittelypisteillä. Kalustonäyttely järjestetään Koskipuistossa klo 13.00–18.00. Esillä on monipuolisesti taistelijan henkilökohtaista varustusta rynnäkkökivääreistä pimeänäkölaitteisiin. Lisäksi voit tutustua muun muassa ilmatorjunta- ja panssarintorjuntaohjuksiin sekä BV206-tela-ajoneuvoon.

Tapahtumassa saat myös tietoa Puolustusvoimien toiminnasta, asevelvollisille suunnatuista palveluista, vapaaehtoisen maanpuolustuksen mahdollisuuksista sekä Puolustusvoimista työnantajana.

Sotilaskodin myyntipiste palvelee koko tapahtuman ajan. Maista esimerkiksi maankuuluja munkkeja.

Kalustoesittely huipentuu Ilmavoimien ylilentoon juuri ennen konserttia klo 17.55. 

Konsertin aikataulu:
•    klo 18.00 Ilta käyntiin, Ilmavoimien Big Band 
•    klo 19.00 Ilmavoimien Big Band solistinaan Sami Saari
•    klo 20.15. Varusmiessoittokunnan Show Band
•    n. klo 21 Tapahtuma päättyy

Tapahtumaan on vapaa pääsy – lämpimästi tervetuloa!

MILjazz 2023 – Puolustusvoimien kesäkiertue
Puolustusvoimien kesäkiertue palaa juurilleen ja on jälleen MILjazz muutaman vuoden tauon jälkeen. Kesäkuussa yhteensä seitsemällä paikkakunnalla järjestettävissä hyvän mielen ulkoilmatapahtumissa on jokaiselle jotakin, aina bluesista poppiin ja rockista souliin.
https://konserttikalenteri.puolustusvoimat.fi/miljazz  

Kiertueajat ja -paikkakunnat
Su 4.6.      Jyväskylä         
Ti 6.6.       Tampere        
To 8.6.      Rovaniemi        
La 10.6.    Kajaani        
Ke 14.6.    Lappeenranta    
To 15.6.    Kouvola        
Pe 16.6.    Turku


 

´