Hyppää sisältöön

Panssariprikaatin vala- ja sotilasvakuutustilaisuus Parolannummella

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 2.8.2016 15.04
Tiedote

Panssariprikaatissa heinäkuussa 2016 palveluksensa aloittaneiden varusmiesten (saapumiserä 2/16) vala- sekä sotilasvakuutustilaisuus järjestetään Hattulan Parolannummella perjantaina, 19.8.2016

Ohjelma

Klo 16.30 Juhlallinen sotilasvakuutus Panssariprikaatin esikunnan parkkipaikalla

Klo 17.00 Katselmus, kenttähartaus ja sotilasvala Lippukentällä sekä ohimarssi jalan

Katselmuksen suorittaa Panssariprikaatin komentaja eversti Pekka Järvi. Paraatijoukkoja komentaa everstiluutnantti Kimmo Hartikainen. Ohimarssin vastaanottaa Panssariprikaatin komentaja seurassaan valan esilukija, jääkiekkoilija Leo Komarov. Tilaisuuden musiikista vastaa Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta - Hämeenlinnan Mieskuoron Seniorit esiintyvät myös.

Virallisen osuuden päätyttyä varusmiesten kotiväellä on mahdollisuus tutustua läheisensä joukkoyksikköön, jossa vieraille on järjestetty kahvitus.Varuskunta-alueella on liikuntarajoitteisille vieraille järjestetty mahdollisuus kuljetukseen joukkoyksiköihin ja takaisin pääportille / parkkialueelle. Alueella on Sotilaskodin myyntipisteitä ja varuskuntaravintola Rubenin / Leijona Catering myyntipisteestä on mahdollista ostaa hernekeittoa.

Panssariprikaatin valatilaisuuteen odotetaan useampia tuhansia vieraita, joten vieraiden toivotaan saapuvan paikalle ajoissa. Sotilaspoliisi opastaa liikennettä Parolannummentiellä, jolla on voimassa koko iltapäivän alennettu nopeusrajoitus.Parkkialueille on opastus Parolannummentieltä. Osa paikoitusalueista on varuskunnassa mutta osa sijaitsee hieman kauempana, joten juhlapaikalle siirtymiseen kannattaa varata aikaa. Parolannummella liikkuminen on hidasta myös tilaisuuden jälkeen n kello 18.30 - 20, kun vieraat poistuvat alueelta.

Toivotamme varusmiesten kotijoukot lämpimästi tervetulleiksi Parolannummelle!

´