Hyppää sisältöön

Panssariprikaatissa työskentelevä Lari Pesonen Tokion Olympialaisiin

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 14.7.2021 11.35
Tiedote

Panssariprikaatissa työskentelevä kersantti Lari Pesonen lähtee edustamaan Suomea Tokion olympialaisiin osana maamme olympiajoukkuetta.

Lari Pesonen työskentelee Panssariprikaatin esikunnan koulutusosastolla Parolannummella.  Tokion olympialaisissa hän edustaa Suomea haulikkoammunnassa. Haulikon skeet-kilpailut käydään 25.-26.7. 2021. 

- Suomen edustaminen on aina hieno asia ja etuoikeus kisasta riippumatta. Toki olympialaiset tulee olemaan kokemuksena aiemmista poikkeava ja varmasti erittäin hieno kokemus, Lari Pesonen kertoo.

Pesonen ei kasaa itselleen paineita ennen kisoja, vaan lähtee tekemään parastaan. Lopputuloksen näkee kisan jälkeen.

- Tavoitteet on ihan samat kuin missä tahansa muussakin kilpailussa: oma suoritus edellä ja kiekko kerrallaan rikki. Lopussa näkee mihin se tällä kertaa riittää. Toki voittaminen on aina kivaa, Pesonen kertoo.

Miehen tie vie jo perjantaina kohti Tokiota, kun harjoitusleiri Suomessa päättyy. Edessä on varmasti unohtumaton matka.

- Terveiset ja kiitokset erityisesti Panssariprikaatin esikunnan väelle, jotka olette olleet järjestelemässä asioita minun ollessani harjoittelemassa kisamatkaa varten. Kaikille muillekin yleisesti: muistakaa kääntää telkkari oikealle kanavalle 25.-26.7. ja pitää tunnelmaa yllä Suomen päässä, Pesonen kertoo hymyillen.

Koko Panssariprikaati toivoo kersantti Lari Pesoselle onnea ja menestyksekästä kisamatkaa!

Hattula Joukko-osasto Muut tapahtumat Parolannummi, Hattula
´