Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue svengaa Oulun torilla

Kainuun prikaati
Julkaisuajankohta 11.8.2017 8.53
Tiedote

Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertueen ilmaiskonsertti järjestetään Oulun kauppatorilla perjantaina 18. elokuuta.

Kello 18 alkavan ulkoilmakonsertin aluksi Ilmavoimien Big Band tarjoilee "Suomi 100 soi!" -ohjelmiston, joka on läpileikkaus Suomessa esitettyä populaarimusiikkia Suomen 100-vuotisen itsenäisyyden ajalta, 1920-luvun kuplettilauluista tämän päivän hitteihin - ja kaikkea siltä väliltä. Solisteina esiintyvät sisarukset Aili, Tuuli ja Heini Ikonen.

Lapin sotilassoittokunnan Big Band vie esiintymisvuorollaan kuulijat Abban tutun musiikin pyörteisiin, jotka eivät jätä kylmäksi ketään.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan Show Band vetää energisen settinsä ikäluokkansa parhaimmista live-esiintyjistä kootulla kokoonpanolla.

Konsertissa on käynnissä kuvakilpailu, jonka parhaat otokset teemoista "makein fiilis", "kuumottavin kalusto" ja "svengaavin meininki" palkitaan konsertin yhteydessä. Kilpailuun osallistutaan jakamalla kuva Facebookissa tai Instagramissa häshtägeillä #puolustusvoimat, #Suomi100, #kesäkiertue ja #oulu.

Konsertin juontajana toimii kapteeni Petri Keihäskoski Lapin Lennostosta. Tilaisuus on yleisölle avoin ja ilmainen. Alueella palvelee Oulun sotilaskotiyhdistys sotilaskotiautosta ja myymäläteltasta.

 

Puolustusvoimien Suomi 100 -kesäkiertue 2017

Oulu kauppatori

perjantai 18.8. kello 18

vapaa pääsy

´