Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien urheilukoulun johtaja vaihtuu

Kaartin jääkärirykmenttiKainuun prikaati
Julkaisuajankohta 15.12.2020 17.25
Tiedote
Urheilukoulun johtajan vaihtotilaisuus

Puolustusvoimien Urheilukoulun johtaja everstiluutnantti Mikko Mönkkönen siirtyy toisiin tehtäviin vuoden 2021 alusta. Urheilukoulun johtajana aloittaa 1.1.2021 everstiluutnantti Riku Hartikainen.

Everstiluutnantti Mikko Mönkkönen on ollut Urheilukoulun johtajana keväästä 2018 saakka. Hän siirtyy uusiin tehtäviin 1.1.2021 alkaen. Mönkkönen mainitsi viimeisessä puheessaan Urheilukoululle, että hänen johtaja-aikanaan on ollut kaksi painopistettä Urheilukoulun kehittämisessä; sen liittäminen kestävämmin osaksi asevelvollisuutta ja osaksi Kaartin jääkärirykmenttiä. Kaikkien urheilijoiden kuuluu saada sotilaskoulutus. Mönkkönen kiitti puheessaan henkilökuntaansa, varusmiehiä sekä rykmentin komentajaa.


-Johtajan on helppo toimia, jos hänellä on hyvät alaiset. Te olette olleet hyviä. Itsensä likoon laittaminen, tinkimättömyys, halu tehdä asiat suurella sydämellä ja reilusti on huokunut asenteessanne. 

Lopuksi Mönkkönen totesi, että jättää Urheilukoulun hyvillä mielin uuden seuraajansa huomaan everstiluutnantti Riku Hartikaiselle. Hartikainen aloittaa Urheilukoulun johtajana 1.1.2021. Hän palvelee tällä hetkellä Pääesikunnassa.

´