Hyppää sisältöön

Puolustusvoimien uudet verkkosivut käyttöön

Maavoimat
Julkaisuajankohta 1.4.2016 12.59
Tiedote

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme. Uudistuksen tarkoituksena on palvella verkkosivuillamme vierailevia entistä paremmin. Halusimme selkeyttää sivustomme, jotta vierailijoiden olisi helpompi löytää tietoa meistä ja palveluistamme. Viranomaisviestintä ja sosiaalisen median julkaisumme löytyvät nyt kätevästi samasta osoitteesta.

Osa sisällöstä on koottu erillisille teemasivustoille, tällaisia ovat esimerkiksi varusmies.fi- ja upseeriksi.fi-sivut. Näin olemme voineet keskittää esimerkiksi tulevia varusmiehiä koskevat sisällöt yhteen paikkaan helposti saataville. Verkkosivumme on rakennettu suoraan responsiivisiksi, eli sivut mukautuvat joustavasti lukijan näytön koon mukaisesti, ja niitä on helppo selata niin tietokoneella, tabletilla kuin matkapuhelimellakin.

Jatkamme kehitystyötä edelleen, ja kevään aikana julkaisemme sivustolta vielä puuttuvaa sisältöä sekä kokonaan uutta aineistoa.

Ajankohtaisten tiedotteiden tilaaminen on jatkossakin mahdollista niin medialle kuin muillekin puolustusvoimista kiinnostuneille. Mediapalvelusovelluksemme on edelleen valmisteilla. Median edustajille lähetetään lisätietoa parin viikon sisällä avautuvasta uudesta mediapalvelustamme. Sitä ennen käytämme vanhaa mediapalvelua, joka löytyy vanhoilta sivuiltamme old.puolustusvoimat.fi. Yksityishenkilöiden on mahdollista tilata puolustusvoimien tiedotteet suoraan tiedotelistauksesta ilman mediapalveluun rekisteröitymistä.

Jatkamme sivuston kehittämistä ja hienosäätämistä, joten otamme mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita sähköpostilla [email protected].

Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihimme osoitteessa puolustusvoimat.fi

´