Hyppää sisältöön

Saapumiserän 1/17 läheisten päivät Kaartin jääkärirykmentissä - kuvat Facebookissa

Kaartin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 28.12.2016 11.55
Tiedote

Kaartin jääkärirykmentti järjestää 2. tammikuuta 2017 palvelukseen astuville alokkaille läheisten päivät Santahaminassa 7.-8.1.2017.

Läheisten päivien tarkoitus on antaa alokkaille mahdollisuus viettää aikaa omaisten kanssa palvelusajan alkuvaiheessa. Päivät toteutetaan yhteistyössä Kaartin jääkärirykmentin killan ja sen jäsenyhdistysten kanssa.

Kaartin pataljoonan alokkaat läheisineen viettävät päivää lauantaina 7.1.2017 klo 11.00–14.00.

Uudenmaan jääkäripataljoonan läheisten päivä on puolestaan sunnuntaina 8.1.2017 klo 13.00–16.00.

Läheisten päivät kuvat löydät Maavoimien Facebookista. Kaartin jääkärirykmentin toimintaa voit seurata myös Twitterissä @maavoimat ja #KAARTJR.

Päivän ohjelma

Tilaisuudet alkavat tervetulopuheella, jonka jälkeen omaisilla ja ystävillä on mahdollisuus tutustua alokkaan kasarmiin ja rykmentin perinnetaloon. Perinnetalolla musiikista vastaa Kaartin soittokunnan varusmiessoittajat.

Päivän aikana on myös mahdollista vierailla sotilaskodissa, joka on avoinna:

  • 7.1.2017 klo 09.00–20.30.
  • 8.1.2017 klo 09.00–20.30.

Käytössä on myös "leirisotilaskoti" Esikunta- ja viestikomppanian tykkihallissa sekä sotilaskotiauto, joka toimii molempina päivinä Perinnetalon läheisyydessä.

Kaartin jääkärirykmentti tarjoaa alokkaiden omaisille ja ystäville ruoan ja alokkaat syövät omaistensa mukana. Ruoka tarjoillaan Santahaminan varuskuntaravintola Saharassa.

Ohjeita osallistujille:

  • rajallisten tilojen ja parkkipaikkojen vähyyden vuoksi jokainen alokas saa kutsua tilaisuuteen korkeintaan kolme omaista tai ystävää yhdellä ajoneuvolla.
  • omaisten ja ystävien tulee ilmoittaa palveluksessa olevalle alokkaalle päivään osallistuvien nimet Santahaminan portille toimitettavaa nimilistaa varten. Ilmoitathan sukunimen, etunimen ja kenen vieraaksi olet tulossa.
  • liikkuminen Santahaminassa on sallittua kasarmialueella, Sotilaskodissa ja Sotilaskodin rannassa.
  • Santahaminassa liikennettä ohjaavat sotilaspoliisit (portilta pysäköintialueelle ja tilaisuuden aloituspaikkaan).
  • liikuntarajoitteisia varten on varattu henkilöpakettiauto, joka on valmistautunut kuljettamaan liikuntarajoitteisia pysäköintialueilta kasarmialueelle ja takaisin. Ilmoitathan kuljetustarpeestasi pysäköintialueilla oleville liikenteenohjaajille.
  • WC:n käyttömahdollisuus on alokkaiden yksiköissä.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kaartin jääkärirykmenttiin ja alokkaiden arkeen!

 

Lisätietoja

Tiedottaja Tiina Möttönen p. 0299 421235

[email protected]

´