Hyppää sisältöön

Tiedote Kaartin jääkärirykmentin tammikuun alokkaille

Kaartin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 30.11.2018 22.34
Tiedote

Kaartin jääkärirykmentin alokastiedote saapumiserälle 1/19 on julkaistu verkossa. Alokastiedote lähetetään myös postitse kaikille tammikuussa palveluksensa aloittaville. Tiedote sisältää hyödyllistä tietoa Santahaminaan tuleville alokkaille sekä heidän kotijoukoilleen.

Ennen palveluksesi alkua, tutustu alokastiedotteeseen, vastaa ennakkokyselyyn ja liity Kaartin jääkärirykmentin tammikuun saapumiserän Facebook-ryhmään.

Alokastiedote saapumiserälle 1/19 (pdf)

Vastaamalla ennakkokyselyyn voi vaikuttaa tulevaan palvelustehtävääsi. Vastaukset eivät ole lopullisesti sitovia, vaan lopulliset palvelustehtävävalinnat tehdään peruskoulutuskauden lopussa. Kysely löytyy osoitteesta https://asiointi.puolustusvoimat.fi (palvelu vaatii tunnistautumisen)

Saapumiserän suljetussa Facebook-ryhmässä varusmiehistä koulutetut some-agentit Honkala ja Kolehmainen vastaavat, jos sinulla on palveluksesi aloittamiseen liittyviä kysymyksiä. He julkaisevat ryhmässä myös hyödyllistä tietoa sekä kertovat minkälaista varusmiespalvelus Santahaminassa on. Liittymällä ryhmään tärkeä tieto tavoittaa sinut jo ennen kuin ehdit kysyä ja opit myös tuntemaan palvelustovereitasi ennen palveluksen alkua. Ryhmä löytyy nimellä KAARTJR 1/19.

Kaartin jääkärirykmentin ja varusmiestemme arkea voit seurata Facebookissa facebook.com/KaartinJR ja ja Twitterissä twitter.com/KaartinJR.

Ensimmäisen palvelusviikonlopun aikana varusmiehen läheisillä on mahdollisuus tulla tutustumaan varusmiespalvelukseen Santahaminaan. Lisätietoja läheistenpäivästä saa ensimmäisellä palvelusviikolla. Sotilasvala ja sotilasvakuutus annetaan 15.2.2019.  

Tervetuloa Santahaminaan!

 

Palveluksen aloittamisajan tai palveluspaikan muutos

Mikäli sinulla on tarve muuttaa palveluksen aloittamisaikaa tai joukko-osastoa, niin voit hakea siihen muutosta. Syitä aloittamisajan muutostarpeeseen voivat olla esimerkiksi opintojen tärkeä vaihe, ammattiin valmistuminen tai muu henkilökohtainen syy.

Jos terveydentilasi on muuttunut kutsuntojen jälkeen, ja uskot sillä olevan vaikutusta palvelukseesi, ole yhteydessä aluetoimistoon. Myös terveydentilan muutos voi olla syy siirtää palveluksen aloittamisaikaa.

Palvelukseen ruotsinkieliseen joukko-osastoon?

Oletko kiinnostunut palveluksesta ruotsin kielellä? Jos, niin hae palveluspaikan siirtoa Uudenmaan prikaatin (ruotsin perusosaaminen riittää). Uudenmaan prikaatissa on tilaa sekä tammikuun että heinäkuun vuoden 2019 saapumiserissä.

Muutoksen hakeminen

Muutosta haetaan kirjallisesti. Hakemus perusteluineen toimitetaan Uudenmaan aluetoimistoon ennen määrättyä palveluksen alkamisajankohtaa. Muistathan, ettei pelkkä hakemuksen jättäminen riitä syyksi palveluksesta poisjäämiseen, vaan tarvitset siihen erillisen aluetoimiston päätöksen.

Lisätietoa sekä muutoshakemuksen löydät verkosta osoitteesta:
varusmies.fi > Intti edessä > Palveluksen aloittamisajan tai -paikan muutos

´