Hyppää sisältöön

Toimintanäytöstapahtuma Utin jääkärirykmentissä

Utin jääkärirykmentti
Julkaisuajankohta 8.4.2016 12.41
Tiedote

Utin jääkärirykmentissä järjestetään yleisölle avoin toimintanäytöstapahtuma perjantaina 13. toukokuuta. Tapahtumaan saapuvaa yleisöä pyydetään huomioimaan, että henkilöautojen pysäköinti on järjestetty Utin leirikentälle.

Perjantaina 13.5. kello 11 – 14 järjestetään Utin jääkärirykmentissä yleisölle avoin toimintanäytöstapahtuma. Tapahtumaan ei ole sisäänpääsymaksua.
 
Varuskunta-alueen portit avataan yleisölle kello 11, mistä alkaen kalustonäyttely on avoinna. Samanaikaisesti avautuvat myös sotilaskodin ja varuskuntaravintolan myyntipisteet tapahtuma-alueella. Maksuvälineeksi käy ainoastaan käteinen.
 
Toiminnalliset näytökset alkavat kello 12. Ilmassa nähdään Utin jääkärirykmentin NH90- ja MD500-helikopterien lisäksi ilmavoimien F-18 Hornet-torjuntahävittäjä ja taitolentoryhmä Midnight Hawks. Myös erikoisjääkärit esittelevät toimintaansa.

  • 12.00  NH90-helikopteri ja sammutusvesisäiliön tyhjennys
  • 12.05  Taitolento-osasto Midnight Hawks
  • 12.25  Laskuvarjojääkäreiden tukkijumppa
  • 12.30  Erikoisjääkärien ja NH90-helikopterin toimintanäytös
  • 12.45  MD500-helikopterin esittelylento
  • 12.55  NH90-helikopterin esittelylento
  • 13.05  Hornet-torjuntahävittäjän esityslento.

Matala pilvikorkeus tai kova tuuli saattavat asettaa rajoitteita joidenkin näytösten toteuttamiselle.
 
Puolustusvoimien varusmiessoittokunta esiintyy tapahtumassa ennen toiminnallisten näytösten alkua.

Utin jääkärirykmentin toimintanäytöpäivään liittyvää uutisointia voi seurata maavoimien facebook-sivulla osoitteessa bit.ly/utti2016.


Pysäköintijärjestelyt tapahtuman aikana

Suureksi kasvaneesta yleisömäärästä johtuen on henkilöautojen pysäköintialueena Utin leirikenttä (Vennantie 9), josta on järjestetty kello 10 – 15 välisenä aikana nonstop-bussikuljetus tapahtuma-alueelle ja takaisin.
 
Ryhmiä kuljettavat linja-autot, liikuntarajoitteisia kuljettavat ajoneuvot sekä moottoripyörät, mopot ja polkupyörät voivat pysäköidä tapahtuma-alueen läheisyydessä olevalle Utti-aukiolle (Lentoportintie 11).
 
Molemmille pysäköintialueille on opastus VT6:lta.

Ilmoittautuminen

Yli 10 hengen ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään mainitsemaan aikomuksesta ruokailla hernekeittolounas tapahtumassa.

Muiden osallistujien ei tarvitse ilmoittautua tapahtumaan.

Tervetuloa!

´