Hyppää sisältöön

Uudet alokkaat palvelukseen maanantaina Parolannummelle

Panssariprikaati
Julkaisuajankohta 6.7.2018 13.11
Tiedote

Panssariprikaatissa aloittaa maanantaina 9.7. palveluksensa yhteensä 1406 alokasta. Kokonaismäärästä 48 on vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavia naisia.

Suurin osa alokkaista, noin 60 % saapuu Kanta- ja Päijät-Hämeestä. Muut suurimmat rekrytointialueet ovat Uusimaa ja Pirkanmaa.

Heinäkuun alokkaiden läheistenpäivä

Jokaisen varusmiehen läheisillä on mahdollisuus saapua tutustumaan Parolannummelle läheistenpäivänä 14.-15.7.2018. Panssariprikaati toivottaa tilaisuuteen tervetulleeksi alokkaiden poika- ja tyttöystävät, äidit, isät ja sisarukset. Panssariprikaatin katuosoite on Parolannummentie 298, 13700 Parolannummi. Sotilaspoliisi opastaa pysäköinnissä.

Tapahtumat toteutetaan joukkoyksiköittäin porrastetusti siten, että Hämeen Panssaripataljoonassa (HÄMPSP) sekä Parolan Huoltopataljoonassa (PARHP) palvelevien kotiväki vierailee Parolannummella lauantaina 14.7.2018.
Helsingin ilmatorjuntarykmentissä (HELITR) ja Jääkäritykistörykmentissä (JTR) palvelevien läheiset saapuvat sunnuntaina 15.7.2018.

Tapahtuman aikataulu lauantaina sekä sunnuntaina:
Kotiväki ja läheiset saapuvat Lippukentälle molempina päivinä kello 12:45 mennessä.
Tutustuminen perusyksikköön klo 13:30 alkaen.
Omaisilla on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen varuskuntaravintola Rubenissa klo 14:00 alkaen.
Tilaisuus päättyy perusyksiköissä siten, että omaiset poistuvat varuskunnasta klo 16.30 mennessä.

Saapumiserän 2/18 sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet elokuussa

Sotilasvala- ja sotilasvakuutustilaisuudet järjestetään Parolan huoltopataljoonan (PARHP) alokkaille Sääksmäellä torstaina 23.8.2018. Hämeen panssaripataljoonan (HÄMPSP), Helsingin ilmatorjuntarykmentin (HELITR) ja Jääkäritykistörykmentin (JTR) alokkaille Parolannummella perjantaina 24.8.2018.
Kotiväen kutsu tilaisuuteen lähetetään koteihin varusmiesten mukana kahden ensimmäisen palvelusviikon aikana. Tilaisuuden tarkempi ohjelma julkaistaan elokuussa.

Joukko-osasto Parolannummi, Hattula Yhteistoiminta-alue
´