Hyppää sisältöön

Palvelut

Sotilaskoti

Sotilaskodissa voit virkistäytyä esimerkiksi kahvilla, leivonnaisilla, pikkusuolaisilla tai muilla virvokkeilla. Voit ostaa myös kaikenlaista kätevää pikkutavaraa. Valikoimista löytyy kattavasti kaikkea, mitä varusmies voi tarvita. Käytössäsi ovat biljardi- ja snookerpöydät, pelejä, televisio, runsas valikoima sanomalehtiä ja internet, jota voit käyttää myös omalla koneellasi langattomasti.

Voit lainata kiinnostavaa lukemista tai kuunnella mielimusiikkiasi kirjastossa.

Hiljaisessa huoneessa voit soittaa pianoa, kirjoittaa kirjeitä, jutella ystäviesi tai varusmiespapin kanssa tai vaikkapa opiskella.

Hiljaisen huoneen takaa löytyy kappeli hiljaisille hetkille.

Alakerrassa olevassa JTK-huoneessa voit pelata videopelejä tai harjoitella soittotaitoasi mm. rumpujen, kitaroiden ja kosketinsoittimen avulla.

Sotilaskotiauto palvelee varusmiehiä maastoharjoitusten yhteydessä.

Kaikkea tätä ylläpitää Rovaniemen Sotilaskotiyhdistys ry. Sen jäsenet, noin 170 vihreäpukuista sotilaskotisisarta tekevät palkatonta vapaaehtoistyötä eri jaostoissa, joita ovat hengellinen, kirjasto-, musiikki-, koulutus- ja tiedotus-, käsityö-, tarjoilu- ja liikkuvan sotilaskotityön jaostot.

Päivisin sotilaskodissa työskentelee palkattu vakinainen henkilökunta sotilaskodinhoitajan johdolla.

Sotilaskotitoiminnan tuotto käytetään varusmiestemme hyväksi. Keskittämällä ostosi sotilaskotiin tuet siis vapaa-ajan toimintaamme.

Edellä mainitun lisäksi järjestämme muun muassa tulokonsertteja, teemailtoja ja kotiutumisjuhlia (pizzaa, kilpailuja, karaokea yms.), sekä varuskunnan ulkopuolella maksamme esimerkiksi laskettelu, uinti, squash, keilailu ja teatteri-, konsertti- ja taidenäyttelylippuja. Tarkista Sotilaskodin ilmoitustaulu!

Sotilaskodin aukioloajat

MA-TO PE LA SU

08.30 - 15.00
17.30 - 20.30

08.30 - 20.30 15.00 - 20.00 16.00 - 20.00

Varusmiesten liikuntakerhot

Varusmiesten liikuntakerho (VLK) on ohjelma, jonka tavoitteena on saada kaikki varusmiehet liikkumaan aktiivisesti vapaa-ajalla. Lopullisena pyrkimyksenä on herättää jokaisessa liikkumishalu, joka jatkuu myös aamujen loputtua. Kerhoista on mahdollisuus saada kallisarvoisia kuntoisuuslomia jopa viisi kappaletta.

 

´