Hyppää sisältöön

Palvelut ja asiointi

SotilaskotiKuva Puolustusvoimat, Jääkäriprikaati.

Sodankylän Sotilaskoti on Jääkäriprikaatin varusmiesten mieluisin vapaa-ajanviettopaikka, eikä syyttä! Sotilaskoti tarjoaa varusmiehille internet-yhteyden sekä muutamia tietokoneita yleiskäyttöön. Sotilaskodista löytyy myös kirjasto, biljardipöytä sekä PlayStation 4 ja Xbox One -konsolit. Sotilaskodista voi ostaa kahvia, virvokkeita, leivonnaisia ja pientä purtavaa.

Maastoharjoituksissa varusmiehiä palvelee Sotilaskotiauto, joten elintärkeän verensokerin ylläpito onnistuu myös metsästä käsin! Kortilla maksaminen voi kuitenkin metsäolosuhteet huomioonottaen olla joillain alueilla hieman hankalaa, joten Jääkäritoimikunnan toimihenkilöt suosittelevat ottamaan harjoituksiin käteistä, jos tarkoituksena on asioida Sotilaskotiauton luona!

Siilashalli

Siilashalli tarjoaa varusmiehille sekä Sodankylän asukkaille monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Varuskunnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta Siilashallista löytyy uimahalli, palloilusali sekä punttisali. Palloilusali on varattu varusmiesten käyttöön jokaisena arkipäivänä klo 18.00 eteenpäin. Lisäksi Siilashallia käytetään päivittäisten liikuntakoulutusten yhteydessä.

Jääkäritoimikunta

Jääkäritoimikunta tarjoaa varusmiehille monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Liikuntakerhojen laaja tarjonta takaa jokaiselle varusmiehelle jotakin mielekästä tekemistä.
Jääkäritoimikunnan tiloista löytyy mm. seuraavaa: asiakaskoneita internetin käyttöä varten, tikkataulu, kaksi kitaraa, bänditila (tavalliset bändikamat) sekä uusimmat pelit ja pelikonsolit. Tiloista löytyy myös videotykki, jonka kautta voi pelata, katsoa elokuvia tai televisiota. JTK:ssa eli Jääkäritoimikunnassa voit muuten vain viettää vapaa-aikaa muiden varusmieskaveittesi kanssa. Meillä on myös eri opiskelu- ja työasioista asioista esitepöytä, jota päivitämme mahdollisuuksien mukaan.

Liikuntakerhot

Jääkäritoimikunnan järjestämät varusmiesten liikuntakerhot ovat suosittu vapaa-ajanviettotapa Jääkäriprikaatissa. Siilashallin ja Jääkäriprikaatin lähialueet takaavat monipuolisen kerhotarjonnan, josta löytyy jokaiselle jotakin mieluista.

 

´