Hyppää sisältöön

Palvelut

Lisätietoja vapaa-ajan mahdollisuuksista löytyy tupakansiosta!

VMTK -kyydit Parolasta

VMTK järjestää lomakuljetuksia yhteistyössä bussiyhtiöiden kanssa Helsinkiin ja Tampereelle sekä Lahteen. Ilmoittautumiset ovat sitovia.

Meno- ja paluukyydit poikkeusolojen (COVID-19) aikana

Poikkeusolojen aikaan meno- ja paluukyytien aikataulut riippuvat vaihtelevista loma-ajoista sekä kyytien tarpeesta. Tämän takia VMTK-lomakyyteihin ilmoittautuminen on ehdottoman tärkeää. Ajankohtaiset tiedot lomakyytien aikatauluista sekä ilmoittautumisesta löydät oman saapumiseräsi tiedotuskanavilta (esim.  pspr_vmtk -käyttäjä Instragramissa sekä PSPR 2/20 ja PSPR 1/21  Facebook-ryhmä) sekä ilmoittautumislomakkeesta (bit.ly/lomakyydit).

Lomakyyteihin ilmoittaudutaan sähköisesti yksiköissä olevan lomakkeen QR-koodilla viimeistään TIISTAISIN klo 11.59.

Vapaa-aika kaupungilla

Hämeenlinnan, Hattulan ja Parolan alueella on useita kahviloita, ravintoloita, pubeja, kulttuurikohteita sekä vapaa-ajan urheilumahdollisuuksia. Yökerhot sun muut rymyloukot ovat viikonlopun juttuja. Muistathan edustaa Panssariprikaatia sotilaallisesti ja jättää örveltämiset ja viuhahdukset reserviin!

Varusmiesalennuksia Hämeenlinnan alueella

  • HPK:n peleissä 5€ seisomapaikoille, kannathan mukanasi todistetta siitä, että olet palvelustasi suorittava varusmies.
  • Steelersin kotipelit Elenia-areenalla 5€ (varusmieskortti)
  • Cantina Fiesta -ravintolan (Goodmanin sisäänkäynnin edessä) pääruoista varusmiehelle -15% ja alkoholittomista juomista ruokailun yhteydessä -50%.
  • McDonaldsissa varusmies saa plusaterian tai aterian yhteyteen kahvin veloituksetta.

Vapaa-aika kasarmilla (HUOM! ->Normaalioloissa)

Bändikämppä

Panssariprikaatin bändikämppä. Kuva Puolustusvoimat.Bändikämpälle saa mennä soittelemaan yksin tai porukassa. Bändikämpältä löytyy varusteita moneen lähtöön, muun muassa rummut, koskettimet, useita kitaroita ja paljon muuta. Bändikämpän varauslista on VMTK:n toimistolla. Bändikämpän on varattavissa maanantaista torstaihin 16.30-20.30 väliseksi ajaksi. Varusmies saa varata kämpän vain kerran viikossa!

Kerhohuone

Kerhohuoneella on mahdollisuus pelata ilmakiekkoa,  lauta- ja korttipelejä ja sieltä löytyy myös PS4 konsoli. Videopelejä saa lainata VMTK:n toimistolta. Kerhohuoneen voi varata ma–to klo 16.30–20.30.

Liikuntakerhot

Varusmiehiä pelaamassa futsalia. Kuva Puolustusvoimat.Liikuntakerhot pyörivät lähes poikkeuksetta iltaisin maanantaista torstaihin. Lajivalikoima vaihtelee kävijämäärien ja sääolojen mukaan. VLK-viikko-ohjelma ilmestyy viikoittain sekä yksiköiden ilmoitustauluille, sotkujen sekä muonituskeskuksen info-televisioihin ja Facebookiin. 

Etukäteen ilmoitettujen kerhojen lisäksi voi käytettävissä olevien tilojen puitteissa liikkua vaikkapa oman tuvan kanssa. VMTK:n toimistolta voi lainata urheiluvälineitä vapaa-ajan liikuntaa varten. Mikäli toimistolta ei välineitä löydy, laitamme hankintalistalle kaikkea, mille on kysyntää.

Aukioloajat Sotilaskodeissa

Parola 1 (uusi sotilaskoti)

ma–to 8.30 – 15.00 ja 17.00 – 20.30
pe 8.30 – 14.30

Panssariprikaatin uusi sotilaskoti. Kuva Puolustuvoimat.Tiloissa on myös kirjasto, musiikkikirjasto, parturi sekä lehdenlukusalin yhteydessä TOS-nurkkaus.

Parola 2 (vanha sotilaskoti)

ma–pe  14.00 – 20.30

la suljettu
su 16.00 – 19.00

Alakerrassa on VMTK:n toimisto sekä kuntosali.

Palvelut Riihimäellä (HUOM! -> Normaalioloissa)

VMTK on paikalla Riihimäellä keskiviikkoisin klo 17-20.

Sotilaskoti avoinna

ma–to klo 8.30–15.00 ja 17.00–20.30
pe klo 8.30–15.00 ja 16.30–19.00
la klo 17.30–19.00
su klo 14.30–16.30

Kerhohuone avoinna

ma–to klo 17.30–20.00

Kirjasto avoinna

ti ja to klo 18.00–20.00

Varusvarasto avoinna

ma–pe 11.30–12.15