Hyppää sisältöön

Palvelut ja asiointi

Lomakuljetukset

  • Ilmoittautuminen tapahtuu TÄSTÄ!
  • Ilmoittautuminen lomakuljetuksiin tiistaisin kello 23.59 mennessä
  • Kulkevista linja-autoreiteistä yhteenveto keskiviikkona VMTK:n kalenteriin (löytyy sivustolta)

Tieto kuljetuksista

On todella tärkeää, että kaikki muistavat ilmoittautua lomakyyteihin niitä tarvitessaan! Tällöin kaikille saadaan tilattua sopiva kyyti!


Vapaa-ajanvietto mahdollisuudet


Vapaa-ajanvietto

Varusmiestoimikunta tarjoaa varusmiehille mahdollisuuden viettää vapaa-aikaa mielekkäiden aktiviteettien parissa. VMTK:n toimistolta voi lainata Nintendo Switch -pelikonsoleita ja niihin pelejä ja lautapelejä. Lainatavaroilla on kolmen viikon laina-aika.

Bändikämppä

Vapaa-ajalla voi halutessaan harrastaa myös musiikkia. Bändikämppä löytyy yksiköstä, joka sijaitsee kasarmirakennus 2 eteläpäädyssä kellarikerroksessa. Avaimen saa VMTK:n toimistolta. Mennessäsi bändikämpälle ilmoittaudu yksikön päivystäjälle ja samoin lähtiessäsi. Bändikämpältä löytyy muun muassa rumpusetti, akustisia kitaroita, sähkökitaroita, sähköbassoja, syntetisaattori, sähköpiano ja mikrofoneja.

Liikuntakerhot

Liikuntakerhotoimintaa järjestetään viikoittain. Kerhojen aikataulut näkee Liikkurista osoitteesta vlk.liikkuri.fi. Käymällä liikkumassa tunnin verran vapaa-ajalla joko liikuntakerhoissa tai esimerkiksi lenkillä, voi itselleen ansaita liikkuripisteitä. Keräämällä 15 liikkuripistettä ansaitset kuntoisuusloman!  

Kurssit

Varusmiestoimikunta pyrkii järjestämään erilaisia varusmiehille suunnattuja kursseja. Näihin sisältyy esimerkiksi järjestyksenvalvojakurssi tai metsästäjätutkinto.

Urheilutalo

Urheilutalolta löytyy suihkutilat, kuntosali, voimailusali, liikuntasali sekä painitatami. Urheilutalon vahtimestareiden “päivytyskopista” voi käydä lainaamassa erilaisia urheiluvälineitä, esimerkiksi sulkapallomailoja tai koripalloja.

Urheilutalolta voi lainata välineitä myös ulkoliikuntaan, kuten jalkapalloja, frisbeegolfkiekkoja ja fatbike-pyöriä. 

Sotilaskoti

Sotilaskodin aukioloajat: MA–PE kello 09.00–20.30 ja LA–SU kello 17.00–20.30

Varusmiestoimikunta ja Sotilaskoti ovat jatkuvassa yhteistyössä varusmiesten viihtyvyyden lisäämiseksi. VMTK ja Sotilaskoti hoitavat yhdessä muun muassa varusmiesten viihdeillan ja kotiutumisillan.

Jokaiselle saapumiserälle pyritään järjestämään viihdeilta, jossa on esiintymässä sekä viihdeartisteja, että varusmiehiä. Jos sinulla löytyisi kiinnostusta ihan minkälaiseen performanssiin tahansa viihdeiltana, tule kertomaan siitä meille Varusmiestoimikuntaan.

Varusmiehet voivat tilata Sotilaskodin verkkokaupasta tuotteita suoraan yksikköön. Tilaukset toimitetaan valittuun noutopaikkaan arkisin joka päivä, maanantaista perjantaihin noin kello 16–18. Tilaukset viimeistään edellisenä iltana kello 21 mennessä.

Varusmiesten illanviettoon suunnatut tilat, joissa voi rentoutua palvelusajan jälkeen:

  • Tilassa mm. Nintendo Wii, Playstation 4, 3 tietokonetta, musiikintoistolaitteet: kolmet langattomat kuulokkeet ja kolme CD-soitinta.
  • Tila on yhteinen Sotilaskodin kirjaston ja parturin kanssa, joten nämä palvelut ovat myös varusmiesten saatavilla. 
  • Sotilaskodin kirjaston aukioloajat: ti ja ke kello 18.00–20.00.
  • Parturi avoinna tiistaina kello 18.00–20.00

 

´